GulcanDongel ilk attığın testler de görmemiştim, ama en son attığın da gördüm çok hafif var inşallah kanda da çıkar canım, rabbim gönlüne göre versin ❤️
Durucan Berfin44 Gördüm canım bende hayırlı olsunnn. Benimde böyle ince bir çizgiydi bugun kan verdim 240 çıktı hamileyim darısı başına
Meryemce92 Berfin44 bende şuan senle aynı durumdayım. Adetime 2 gün var pazartesi olmam lazım 4 test yaptım 4 üde aşırı silik çıktı zorla görüyorum desem yeridir. Bir yandanda adet olacakmışım gibi sancılanıyorum ha oldum ha olucam göğüslerim çok ağrıyo belim çok ağrıyo bende adetimin 2 inci günü kan vermeyi planlıyorum tabi gecikirse 🙏
Berfin44 Meryemce92 bugun adet gunum olmadim insallah olmam benimde gofus agrim var belim hafif agiriyor ve uykum cok var gibi beklicem ka n pazartesi vericem insallah vardir baklm♥️🥰
Ayferrr25 Mizgin2020 canım sende varmı biseyler hamile falan değilsin bu uygulamada seni merak ediyorum acaba onunki noldu bu ay oldumu olmadimi birbirimizi tanımasak bile yürüdüğümüz yol aynı bu mübarek ramazan ayı hürmetine güzel haberler alırız inşallah
Mizgin2020 Ayferrr25 Ayferrr25 ayyy canım benim hiç beni tanimasa da bu forumda merak eden çok kişi var ama maalesef şuan adetimin 4. Günü gebelik bir türlü elde edemedim rabbim bu ayın huyu suyu hürmetine yüzümüze güler inşallah canım 🥰