LivaveLeyla camellia baya göbeğim var benim yüz üstü yatamıyorum mesela artık 🥲 16+4 kilo almaya çok müsait bir insanım 5 kg aldım şuana kadar
Canerkan1 camellia bugün tam 16 olduk allah sağ salim önce taşımayı sonra kucağımıza almayı nasip etsin
hanimhanimcik camellia beni gören nasıl 16 haftalıksın diyor🤣 3 kilo aldım şimdiyece gayet iyi elhamdüllah inşallah az az alırım da vermesi de kolay olur. bacaklarımda çatlaklar oluşmaya başladı karnımda yok ama🤷🏼♀️
Canerkan1 ekimannesi3 aynen valla benimde öyle doğuma kadar allah yardımcımız olsun çatlaklar başladı
camellia Canerkan1 amiin ne güzel benm sadece kendi göbeğim var daha belli değil karnım büyümeyecek çok diye korkuyorum 😅
Canerkan1 camellia sağlıklı olsunlarda olsada olur olmasada iç karnın geniş belki sizde hareket varmı sabırsızlanıyorum
Canerkan1 ekimannesi3 3 kilo aldım başlarda bulantı kusmak derken kilo verdim geçti geçince bende bi iştah arttı 😂😂😂
camellia Canerkan1 öyle tabi doktor gayet sağlıklı bi bebek diyince insan herşeyi unutuyor. henüz erken hareket için 18 de anca başlar diye umuyorum ilk hareketle birlikte aşılarımız başlayacak zaten
Canerkan1 camellia anladım canım ben ilk hamileliyim de 18 19 haftalıktı hissetiyşmde ama ikincide daha erken olur diyolar bakalım
Feyme camellia ben 15+6 akşama kadar göbeğim çıkıyoryatip kalkıyorum birsey yok balık etli biriyim normalde ondan dolayimi bilmiyorum tam bide aşırı halsizlik var bende 😪