cvkl hanımlar kacıncı hafta çatlaklarınız ve el ayaklarınız şişmeye başladı biz 24+4 olduk şişme var şimdilik çatlak yok şuan için
TheBaby cvkl 37.haftam el ayak şişmesi evet fazlasıyla. Ama çatlak hiç yok canım. İki gebeliğimdede olmadı. Genetik🥰
Snm_snm cvkl 37+2 haftalığım geceleri hafif el şişmesi oluyor sabahları geçiyor onun haricinde ödemim yok, çatlağımda oluşmadı çok şükür🙏🏻🥳
Yaprakdokumusever cvkl bol su içiyorum yürüyüş yapıyorum yine de ödemim var illaki oluyo sanırım 35 haftalığız , göğüslerim ve bacaklarım çatladı ayaklarımda varis oldu yani ölmüşüm ağlayanım yok 😂
Merinosunannesii cvkl 20 gibi çatlamaya baslamıştım o kadar güreşçi gibi yağlanmama rağmen ama hiç umrumda değil😂el ayak şişmesi pek olmadı parmaklarım sadece birazcık asıl doğumdan sonra ayaklarım oldu davul 8 günlük anneyim daha yeni geçti ayaklarımın şişliği
Alpays_Mommy cvkl bizde yarın 33.haftamiza gireceğiz ve cok şükür hic çatlağım olmadi insallah bundan sonra da olmaz ama ayaklarımın şişliği beni mahvediyor. Biraz ayakta durayim yada ayaklarımı salarak oturayım anında sisiyorlar üstelik bide yaniyorlar 😔 elimden geldiginde bolca ayaklarımı yukarda tutmaya çalışıyorum. Sabretmekten baska bisey gelmiyor elimden 😔
Busrasahin15 Şişliklerin minimum olması için tuzu sıfırlayın arkdaslar,tuz çok ödem yapıyor,beyaz ekmek pide makarna pirinç ,unlu yufkalı gıdaları yemeyin,goruceksinz daha az şişlikler olucak
Rabia2934 cvkl benim de 24 +6 karnım sağ sol çatladı hep mor mor inşallah doğumdan sonra geçer geçmiyo diye duydum ama ☹️☹️
cvkl Rabia2934 ay hadi hayırlısı inşallah gecer kuzum bana da cok kilo aldın diyorlar moralim bozuluyor 6 ayda 9 kilo aldım
Ays0 Çatlak daha olmadi ama uzun süre ayakta kalınca ya da çok oturunca ayak ve bacaklarım şişmeye başladı. Henüz 23+3 olduk
ruyadandunyaya 33 haftalık oldum cildim kuru olmasına rağmen henüz çatlağım yok el ve ayak şişmem vardı tuzu tamamen kesinde azaldı yasaklardan dolayı şimdilik evde yürüyüş yapıyorum
HavvaMerve cvkl 27+1 haftalığım fazlasıyla heryerim de çatlak var elimde ayağımda şişlik var 🤦🏻♀️ Biraz ayakta durunca bile davul gibi oluyor 😂