Merhaba ben tüp bebekle hamile kaldım. Bir süre tüp bebek merkezinde takip edildim ve daha sonra doğumu yapacağım bir hastne seçip orada devam etmek istiyordum. Evime yakın olduğu için medilife olsun dedim birazda hasta yorumlarından doktor olarak sema hanımı tercih ettim. Ve bigün görüşüp anlaşmak için kendisine muayene olmaya gittim 5 aylıktım, odasına girip durumumu anlattım bebeğimin tüp bebekle olduğunu ve süreci kendisiyle devam ettirmek istediğimi söylediğimde bana çok değişik bir tepki verdi, Malesefff dedi, nasıl yani neden malesef dedim, ben tüp bebek annelerine bakmayı tercih etmiyorum sizin bebekleriniz daha kıymetli oluyor ve siz çok nazlı oluyorsunuz dedi. O an şok geçirdim , bu nasıl bi bakış açısı doktor olarak nasıl bi yaklaşım anlayamadım. Tercih meselesi tabiki ama çok şaşırdım ilginçsiniz dedim ve odadan çıktım. Hemen yan odasında figen hanım var gidip onunla anlaşayım dedim onun yanına girdim sema hanımın yaptığını anlattım o bile şaşırdı, ben bakarım sana dedi.bikaç ay görüştük yanlız onuda bıraktım. Şimdi nisa hastanesi derya hanıma devam ediyorum kendisini eskiden de tanıyorum ve çok seviyorum doğumuma 13 gün kaldı inşAllah herşey güzel olur 🙏🏼🙏🏼