DuruMom Özel ege şehir hastanesi aygün akbarovaya gidiyorum çok memnunum. Hastanede çok temiz hemşirelerde güler yüzlü tavsiye ederim. Muayene 150 tl. Daha önce orada doğum yapan tanıdıklarım oldu hepside çok memnunlardı
Mom626 bubuiledudu merhabalar gülin hanımamı gidiyorsunuz memnunmusunuz? Volkan beyi çok duydum ama gülin hanım nasıl acaba
Esediii Zubeydemavi karatas hastanesi aysel.hanim muayene ye girip cikmak istemeyecginiz bir doktor tatli dilli güler yuzlu ve pozitif muayene 105 tl ,doğum 4200 tl
bubuiledudu Mom626 birçok yakın arkadaşım kendisine gitti ve doğum yaptı aşırı memnunlar ben de kendisiyle başlayacağım bugün randevum ilk daha ☺️ Asla paragöz bir kadın da değil ücretli veya pahalı testleri dışarda yapıp getirmenizi ister hep ve cok güleryüzlü rahatlatıcı bir kadın
Mom626 bubuiledudu çok teşekkür ederim canım inşallah memnun kalırsın. Ben dün medicanaya gittim dr ilgili alakalıydı ama bebeğimi haftasından önce almak isteme düşüncesi beni tedirgin etti medical evime çok daha yakın bende olmadı gideyim gülin hanıma
bubuiledudu Mom626 ben menemenden gidiyorum yakınsanız Gülin hanımı bi deneyin derim pişman olmazsınız
A_S_K nesmom İnternetten bakınca öyle göeüyorum. İzmirde değilim ben. Arayıp randevu isimlerini aratabilirsiniz. :)
MinikMaya Zubeydemavi temizlik olarak ve sakinlik olarak tepecigi onermem suriyeli kayniyor resmen ama cigli arastirma cok temiz ve kalabalik degil
Alse35 gulin-35 süsleme fotoğraf ek ücrete giriyormuş daha zamanım çok olduğu için ücret bilgisi almadım ama ücretli olduğu bilgisini doktorum söyledi