Hhhzzzlll3545 sedayener- ben degilde abimin esi gidiyordy canim cok asiri yogunmus o yuzden cok ilgilenmiyormus oyle dedi yani ultrason fotografinda bile yuzunu gpstermiyor diyormus
Hhhzzzlll3545 DuruMom evet evet ben de ilk dogumumi karatasta yapmistim hastane kotuydu dpktorum iyiydi ama bunda 2 side guzel gibi bakalim 😌
cagla7980 Ouzc Ata sağlık’ta Meltem Hanım’a gidiyorum. Çok memnumum doktorumdan. Benim ikinci doktorum kendisi, ilk doktorumun yanlış tedavisi ilgisizliği ile bir sürü şey yaşadım. 4. Ayımda tanıştık ve keşke önceden karşılaşsaymışım diyorum.
nslhhsn9221 Ouzc dün ayrıntılı ultrasona gittiğim doktor ata sağlık ta Medine hanimi önerdi. Buraya gelen hamileler çok memnun dedi
Ouzc nslhhsn9221 ondan memnun olmaywni da duydum galiba biraz enerji işi doktor kiminin hiç memnun kalmadığından kimi çok memnun kalabiliyor.
okunmusciklet Ouzc hastane zaten yeni sayılır 3 yıllık falan olması lazım çoğu kimsede bilmediği için çok iyi oluyor kalabalık olmuyor yada bana öyle denk geldi hep bilmiyorum ama yeni doğan yoğun bakımları falan en iyisi diye duydum