Ouzc Kızlar bu 3 hastaneden birine giden var mı varsa hangi doktor? Şuan Ata sağlık a gidiyorum ama tam içime sinmeyen bir şeyler var? Bana çok ilgili, dinleyen, rahatlatan tecrübeli bir doktor lazım. Önerilerinizi bekliyorum. 🙈
sedayener- Ouzc ata sağlık kime gidiyorsun bende oraya gidiyorum Meltem hanıma ama Pazartesi başka bir doktor gidicem çok iyi olduğu söylendi Çınarlı onur Aldemir randevu bakalım bakalım
Ouzc ogrencianne35 ben de yeni ona geçtim sanırım hastanenin en iyi doktoru o. Ama yine de hastane tam içime sinmedi sanki o yüzden sordum. Teşekkür ederim.
Bebekhemsiresi-1 ogrencianne35 Annem Kemal Uğurbil de doğum yapmış 26 sene önce. Deli gibi güveniyor hemen bir durumla karşılaşsak arar konuşur. Evlendikten 15 sene sonra (8 düşük yapmış )17 doktor tedavisin ardından Kemal beyin tedavisiyle bana hamile kalmış. Kendim de 2 sene önce yumurtalık kistinden ameliyatımı ona yaptırmıştım. Annem başka doktora göndermedi bile 😀 Şuan başka şehirdeyim. Ama doğum için izmire döneceğim. O zaman yine Kemal beyi tercih ederim ama hastane pek içime sinmiyor sebebi yok 😀
Aslisvvl Ouzc 8 ay önce açılmış doç Dr muayene 600 diğerleri muayene 275 dendi telefonda ama doğum ücreti öğrenemedim henüz
Ouzc Aslisvvl şimdi baktım da konakta ve hastane bayağı güzel gözüküyor. Odaları falan çok ferah duruyor. 6ile 8 bin arasıdir bence doğum
Ouzc sedayener- pınar hanıma gidiyordum biraz sorun yaşadık. Çok üzüldüm. Sonra Kemal beye geçtim. Kemal bey iyiydi ama sanırım yaşadığım sorundan hastaneden soğudum. 🙈 Sen neden değiştirme kararı aldın
sedayener- Ouzc devlet hastanesi gibi muamele açıklayıcı degil hiç birsey bu yüzden karar verdim değiştirmeye
gulin-35 Ouzc ne yasadınız bende ona gıdıyorum aslında memnunum ama sormadan cvp vermıyor pek onemlımolan seylerı soyluyor sadece bırde ultrasyon goruntusu bır kere anlasılır verdı dıgerlerı hep anlamsız 😀
Ouzc sedayener- bu çok önemli insan tedirgin oluyor zaten doktor biraz ilgilensin istiyor. Onur beyin muayene ücreti ne kadarmış.?
Ouzc gulin-35 ilk muayenede bana ben ilk alttan muayene ediyorum dedi. Ben istemeyince geçen gün de biri geldi. Kabul etmedi akşamına düşük yaptı dedi. Benim ilk gebeliğim alttan muayene hakkında çok bilgim yoktu sakıncalı olmasa bile. Bu şekilde bi yorum yapması bi hafta düşük mü yapcam bi şey mi oluyo diye hissetmeme sebep oldu. Ama asıl sorun şu oldu bana gerekmediği halde bir tahlil yaptırmış. Tahlil sonucunu bir hafta bekledim sonuçta değerlendirilmedi yazıyordu. Hemen başka doktorlara danistim yaptirlmamasi gerektiğini söylediler. Hem bir hafta stresle bekledim hem 150 TL ödedim. Neyseki sonra hasta haklarına başvurup ücreti iade ettiler. Bir de iletişim numarası vermiyormuş. Bu de önemli bi sebepti benim için tabi bunlar benim başıma gelenler. Herkese aynı olacak diye bi şey yok çok memnun olanlar da varmis.
gulin-35 Ouzc ben basından berı ona gıdıyorum da merak ettım bugun gıttım bende acıkcası sogumaya basladım dedıgınız gıbı tahlıl olayı cok fazla seker yuklemem vardı saglık ocagında yaptırdım gıttım kabul etmedı tekrar yaptırdı bugun ıletısım no yok ayn nereye gıtsem dıye bende dusunmeye gectım 🤷🏻♀️
gulin-35 Ouzc ılk gıttıgımde benı de alttan muayene ettı bende oyle olması gerekıyo heralde dıye sorgulamadım
Fidoss Ouzc henüz konuşmadık bayramdan sonraki kontrolümde sorcam ama etrafta 4200-4500 arası diye duydum tabi ner bir bilgi değil