Cicekler Bebeğinizin renkli görüntüsünü sadece perinatologlar mı veriyor yoksa rutin kontrollerinizdede bebeğinizin yüzünü renkli görebiliyormusunuz
tugbakaragul Cicekler Hem devlet hastanesine gidiyorum hem özel. Özeldeki doktorumda renkli ultrason var ve her iki ultrasonla da bakıp renkli çıktı veriyor. Çok güzel bir duygu renkli ultrason cihazı olan bir doktor varsa çevrenizde gidin 😊
Ates21 Cicekler Ben özele gidiyorum 12 haftadan beri hep renkli yüzünü gösteriyor bebeğimin yüzünü her gittiğimde gorebiliyorum renkli bı şekilde
Hafissee Cicekler hem renkli hem siyah beyaz veriyordu ama artık yüzünü göstermiyo 😁 gösterdikce renkli veriyor
1_minik Cicekler detaylı ultrasonumda siyah beyazdı heyecanla gitmiştik adı detaylıya herşey renkli olur vs düşündük saf saf😂 kemiklerini gördük minnoşumun bide çok şükür organlar vs ama siyah beyazdı…aynı hastanede özel odasında doktorumuz renkli de gösteriyor şaşırmıştık☺️4D oluyor sanırım..
z-sahin25 @Cicekler ben perinataloğa gittim ama devlete hiç bi şekilde ultrason görüntüsü vermedi veremiyoruz dedi 🙄
maviscik77 Aynı cihazdan bi tuşla renkliye geçiyor ama ben söyleyince gösteriyor , her gittiğimde açmıyor yani ben dersem