Merveee6 Kızlar 26+2 deyim 4 gündür sağ kasığım da ağrı var doktor randevuma daha var sizinde bu haftalar da olmus muydu
MerveKaya38 Merveee6 28 haftaligim arada benimde oluyor benim bebegim asagida baskı veriyor olabilir demisti Dr belki seninde öyledir canım hareketi aşağıda hissediyorsan oralarda baskı yapiyodur
Elif5361 Merveee6 25 Haftalığım benimde bazen sağ bazen sol tarafıma çok şiddetli ağrı vurup geçiyor ben hareket edince yada yatınca geçiyor sürekli devam eden hareket edince geçmeyen ağrıysa doktora gözükün 😊
Merveee6 MerveKaya38 evet ama çok asağıda değil hareketleri göbeğimin altında canım bayadır o şekilde
MerveKaya38 Merveee6 orada yer yapmış kendine 🤭 benim oğluşum gibi yat dinlen canım çok ağrın olursa Dr Danış tabi ben 28 haftadır yatıyorum hep asagida olduğu için 🤦🏻♀️🤭
Merveee6 MerveKaya38 olabilir canım benim kontrolüm mayısın 5 inde inşallah bende bakcam o zaman sorun yoktur inşallah
Elif5361 Merveee6 O zaman bi doktora gözük bende kontrole gittiğimde danışacağım yine de insan bi tedirgin oluyor en ufak ağrıda