Armindia Kızlar birarada 30 derecede yıkasam bi problem olurmu sizce hepsi yeni kıyafet , makinemizin en kısa programı 1 saat ayrı ayrı atsam makine çok boş oluyor
Tubisanne Armindia atmamalısınız. Sentetik ve pamuklu ayrımı ve boya kalitesi önemli. Olmazsa bira bekleyin sonra atın ayrı ayrı
noktaninannesi Ben hepsini bir yıkadım 30 derecede 800 devirde sıktırdım ama ilk yıkandı benim ilerde lekelenince falan muhtemelen bu derecelerde yıkayamam
sumeyye_81 Armindia ben reklileri beyazlari siyahları ayri ve hepsininde deterjani rengine gore ayri ayri o sekil yıkıyorum 😂😂
Hemsireanne1 Armindia bebek kıyafetlerinden bahsediyorsunuz sanırım ☺️Ben korkumdan beyazlar renkliler açık renkliler diye ayırdım açık renkliler dediğim pudra pembesiydi çoğu renklilerde siyah yeşil gibi renklerdi sonra annem gerek yoktu pudra pembelerinde beyazlarla atabilirdin dedi ama korktum ben bebişimin kıyafetleri renkleri karışır diye acemilik 😂😂
Armindia Hemsireanne1 Yok bu benim ve eşim için aldıklarımdı bebeginkiler sığmazdı daha o varrr🥲 neyse sizde garantiye almış olmuşsunuz 😊😊