mukaddesmasal Krizantem_ ilk doğumumda bir gram bile gitmedi üzerine gene aldım sanki daha karnımdabir tane daha vardı diyerek biraz verdim ikinciye hamileyim bu nasıl verecem artık
12oe Krizantem_ ben 28+2′yim 69 ile hamile kaldım şuanda 75′im 🤦🏽♀️Yemek yiyemesemde çok sağolsun kilolar geliyor😂siz kaç haftalıksınız
12oe Krizantem_ çok merak ediyorum kaç kiloyla doğuma gireceğim düşündükce sinirim bozuluyor ama sonra diyorum bebeğim sağlıklı olsunda artık gerisini halledecez bi şekilde😁
TheBaby Krizantem_ 29 kg almıştım hepsini verdim😁 ertesi gün sezeryan korsesi taktırdı doktorum 3 ay kullan dedi. Ne göbek kaldı ne bişey. Ama sezeryan korsesi farklı bişey canım medikalden alırsın
Krizantem_ TheBaby Çok iyi gercekten maşallah😄 suan dogum seklim belli degil 3 hafta sonra çatı muayenemle belli olacak 😊
Lillyy TheBaby ne kadar sürede verdiniz peki , benim en cok merak ettiğim evet kilo gidiyor peki eski halinize fitliginize dönüyor musunuz
Filiz161 Krizantem_ toplamda 18 kilo almıştım doğumun ertesi günü tartıldım 5 kilo gitti oğlum 3 aylık olana kadar 8 daha gitti ama 5 kilo yapıştı üstüme. Bende vermek için bişey yapmadım zayıf hamile kalmıştım zaten
Krizantem_ Filiz161 Iyi gitmiş sizin de evet zayıf hamile kalmak avantaj bende zayıf hamile kaldım 57 yim suan 34. Haftamdayim
Krizantem_ 12oe Aynen başta bebeklerimiz iyi olsun kilo gider bir sekilde bende 12 kilo aldim 34. Haftamdayım doğuma kadar daha kaç alırım bilmiyorum ama bi 7-8 gitse iyi😄
Hamucera TheBaby ödem var mıydı acbaa bende çok merak ediyorum salı günü sezaryan olacağım bakalım😁 kaç gidecek
TheBaby Hamucera Tabi vardı. Şimdide var valla hemde çok. Ne tuzla nede az su içmekle alakalı şişen şişiyor arkadaşım
2prensesannesi1 Krizantem_ ilk doğumumda Benm hepsi gitti sedece 6 kilocuk almıştım 😌 onlarda gitti kalmasını isterdim açıkçası
12oe Krizantem_ ama siz maşaAllah zayıf hamile kalmışsınız ben zayıf değildim malesef 🤦🏽♀️Korkuyorum 🥺😁
2inciannelik Krizantem_ bol su içtim ben hep şişe baş ucumdan ayrılmazdı . 2019 da 75 ile hamile kalmıştım . Bu hamileliğimde 54 kiloyum 11 haftalığız .
Esraismail TheBaby aynn öyle günlük 3 litre su içmeme ragmen tuz kullanmama rağmen ödem oluştu yani bnde
TheBaby Lillyy 6 ayda. Emziriyorum diye güvenip löp löp yersen vallahi löp löp et olur😁 aynı düzende yedim canım. Hiç diyet yapmadan gitti
Lillyy TheBaby ben şimdiden lop lop et oldum bacak ve basenden aldım bunlar yalanci lop lop lar mi yoksa 😂