ayminaninannesi Havalar ısındı hamilelik te sıcak basıyor resmen yanıyorum su matarası ile dolasiyorum evin içinde resmen 36+3 olduk ayaklar resmen sıcaktan şişiyor yazın hamilelik geçirecek olanlara Rabbim sabır versin 🥺
zeytinkiz ayminaninannesi neredesiniz siz 🤭 ben İstanbuldayım 7-8-9 ayım haziran temmuz agustos oluyor bende düşğnüyorum napıcam acaba diye birde İstanbul full nem 😵🤭
Kaderimm ayminaninannesi 🥵🥵🥵 ya hemde ne sıcak cnm bende dedim hava güzel çalıştığım evde camları silim çıksın aradan diye 3litre su icmisimdir heralde şimdiye kadar😂
HavvaMerve ayminaninannesi Aşırı derecede sıçak bir de nem var nefes alınmıyor esmiyor da hiç 🤦🏻♀️ Bir taraftan da hamileliğin verdiği bunaltıcı sıçak var 🥵 klima olmasa öldük resmen 🤦🏻♀️
Uykucu2307 Esraadem ben bikac haftadır yanıyorum 26 haftaligiz. Allahım temmuz sicaklarinda ne yapicaz acaba
Mom54544 ayminaninannesi Amin çokça dua et lütfen Ekim’de dogurcam ta evin ful Güney cephe ve aşırı sıcak vantilatör le geziyoruz devamlı bu zamanlar dan sonra 🤦
Sedasmsk ayminaninannesi bende doktora gittim randevum vardi gerçekten aşırı sıcak terledim cok fena yazi severim ama fazla sıcağa gelemeyen biriydim hamilelikte daha zormus
Sedakbyk ayminaninannesi bende 27+2deyim istanbulda yasiyorum simdiden ateş basması başladi,temmuza kadar napicam bilmiyorum Allaha sukur evim serin..
Asya-lina ayminaninannesi birde mardinde ki sıcağı görün Allahim memleketimi özledim doğuma 1 hafta kaldı 2 ay sonra tayinimiz var küçücük bebeklee hangi ile gitcz nasil gitcz bebekle evi nasil topliycm Allah yardımcımız olsun yazın hamilelik cok zor
Minigimyolda ayminaninannesi amin 🤲🏻 doğumum Ağustosta klimayla otuyrum gün boyu gece cam açık uyuyrum yaz tam gelince ne yapacam diye düşünüyorum