luckymother Kızlar büyük Anadolu hastanesinde doğum yapacak olan var mı hangi doktora gidiyorsunuz ve doğum ücretleri nedir
milena11 luckymother ben erdem beye gidiyorum mükemmel bir doktor. Gözüm kapalı tavsiye ederim Yaşam karrı aldım hamileliğin başında 1500 tl şimdi tahliller ücretsiz. Muaynelere de 15 tl veriyorum sadece doğumda da indirim var 3500 e geliyor
SB_ luckymother Dr Gökhan Öcal beye gidiyorum çok memnunum 17 mayısta doğuma gideceğim Bende yaşam kartı aldım yukarıdaki arkadaşın söylediği gibi fiyatlar Normal doğum veya sezaryen fark etmiyor ücret olarak Sadece normal doğumda epidural istersen fark varmış
Mhnds luckymother ben gidiyorum piazanın o taraftakine kurum indirimiyle birlikte 3600 liraya doğum yine kurum indirimiyle birlikte 130 lira muayene Sefa beye gidiyorum normalde 4200 felan galiba doğum 170 muayene
luckymother milena11 yaşam karti olduğu için mi indirim oluyor bende kamu indiriminden yararlaniyorum normalde benimki ne kadar olur acaba
milena11 luckymother onu bilmiyorum arayıp bi sorun isterseniz. Ama yaşam kartı olduğu için bu kadar indirim oluyor
luckymother Mhnds Kurum indirimi derken ne oluyor bu canım benim eşim de askeri personel ama ben geçen muayene de 150 TL ödedim