MDT Emosss35 sen eşine bakma hayatım erkekler anlamaz böyle şeylerden. Ev ekonomisi her zaman kadındadır kim ne derse desin ve bu işin keyfini çıkarmayı en çok hakeden de annedir. Bütçeyi zorlamadan,eşini zor durumda bırakıp israf etmeden gönlünce istediğini al bence ☺️
Emosss35 MDT kiz zaten sirf tek basina calismak zorunda kaldi birde ev borcu ödüyor canina yazik ama o bunu anlamiyor oda tedbirli davranmak istiyor aslinda korkudan ama napimm canim allahima emanet 😊🙏🏻 vakti geldiginde herseyi tamam gorunce ayirdigi para baska bir acigimizi kapatir enazindan
Emosss35 Hayalleredogru yarin birgun herseyi hazor oldugunda fazla kalan para ev ekonomisine katki ama istee anlamiyor düz varliklar 😅🤷🏻♀️
Hayalleredogru Emosss35 aynen bide sürekli eksik çıkıyor aynı anda almak ciddi bir maliyet canım çorapta olsa al koy kenara iyiki diyeceksin. Bana ilk belli olmaz ya kötü şeyler olursa dediler e doğumda da oluyor yani ben kötüyü mü çağırım ne saçma sen devam et☺️
MDT Emosss35 aynen vanım gerçekten erkeklerin genelde ev ekonomisine aklı ermez. O parayı biriktirince daha mantıklı olacağını sanıyor ondan. Sen bütçeye zarar vermeden akıllıca halledersin bence bu işi 😉
Emosss35 MDT aynen sadece bu kadari degil dogduktqn sonrada ekstra ihtiyaci cikicak bebeğinde bizimde oda kalsin o zamana
emiras59 Emosss35 aynı haftadayız bende indirimdeyken başladım 16 haftalık falandım bende erken dedim ama her şeyi son ana sıkıştırmak istemedim 🙇🏻♀️
Emosss35 Hayalleredogru ben kendimde bu yuzden cok cekindim bu haftayadek bisey almamistim aslinda ama ne bilim hareketini hissetmeye basladigimdan beri icim biraz daha rahat etti 😊🤗
Hayriyee Emosss35 tamam canım çok teşekkür ederim :) ilk gebeliğin olduğu için deneyimim hiç yok ancak araştıra araştıra :)
Emosss35 Hayriyee benimde ilk bebegim bende esimde alerjik bünyeye sahibiz bu sebeple tedbirli davranmaya calisiyorum bile bile riske atmayi istemedim epeyce arastirip birde deneyimleyen arkadaslarimdan bilgi alisverisi yapiyorum 🤷🏻♀️😊
Hayalleredogru Emosss35 bende hareketlerden sonra aşırı rahatladım önceden haftada bir bahane bulup hastaneye koşardım 😂 hareketlerden sonradan 4 hafta da gidiyorum doktor hayret sen nasıl gelmezsin diyor😂😂
Emosss35 Hayalleredogru hareketleri düzenlimi oluyor canim ben bir gün hissedersem 2 3 gün hissedemiyorum. 🤔
Hayalleredogru Emosss35 benim 20 den sonra düzene girdi kuzum dümdüz yatınca akşamları daha çok hissedersin 18 haftamda bende öyleydim her gün hissedemiyordum bide ilk gebelik anlamıyorsun o mu bağırsak hareketimi diye
Sed22-09 Emosss35 en doğrusunu yapıyorsun canım banada hep erken alma dediler kimseyi dinlemedim özellikle en çok para hangisinde gidiyorsa ondan başladım biberon olsun büyük şeyler yani düşünüyorumda sona saklasaydım hiç birini istediğim gibi alamayacakmışım çünkü arabamız arıza açtı iki ayda sadece 3 bine yakın ona verdik yani elinde para varken al ne olacağı belli olmuyor evdeki hesap çarşıya uymuyor
Emosss35 Sed22-09 cok haklisin paranin degeri yok allah korusun aniden cikiyo bi aksilik elinde olanida harciyosun bende bu yuzden basladim erkenden icime sinen seyler olsun ilk bebegim nasip olursa cok ara vermeden bir tane daha istiyorum en azindan aldiklarim uzun vadede kaliteli urunler olsun
Sed22-09 Emosss35 aynen öyle bende bu düşüncede kıyafetleri bile hem erkek hem kıza gidecek şekilde aldım Allahım nasip ederse 2.olursa ondada kullanmak için :)
Emosss35 Sed22-09 yenidoğan kiyafetleri eskimeye firsat kalmadan büyüyor o yuzden bende gri sarı mint vs filan bakicam 🤷🏻♀️
Baloncuk41 İlk bebişse baslamakta fayda var eksikler bitmiyo gibi geliyo kıyafet olmasada küvettir sampuandir havludur besik nevresim o tarz seyleri alin kiyafeti biraz daha buyuyunce alabilirsin cunku insan tam bilemiyo ne giydiriceni kilosunu falan bide zevkin degisiyo ben cirkin cirkin seyler almisim büyük kizima pazardan 🤦🏻♀️ simdi olsa almazdım 22 haftalık olduk bizde ablasindan kalma gerekli seyler var bi tek kiyafet alicaam onuda 7. Aydan sonra halledicem insallah.
Emosss35 Baloncuk41 küvet seti, pisik kremi, deterjanlari, ates ölcer, nevresimleri, havlusunu, bez ve bebek cantami aldim simdilik 😁 sirada sampuan grubu biberongogus pompasi göğüs ucu kremi var
Emosss35 Baloncuk41 kiyafete cok erken 3 kg uzerine yenidoganlarin hepsi denk gelmiyormus onlari sona birakicam birde kumasindan emin olamiyorum bakarak almam gerekli onu ama digerleri zaten acil gerec ve belirlemis oldugum markalar hep fuzuli alisveris yapmak istemiyorum