Bengudursun Dış Bağsurum var arada içeri giriyor yağ ve kremlerle, arada ıkınınca çıkıyor. normal doğum istiyorum 32. Haftadayım. Aynısını yaşayan ve normal doğum yapanlar doğum sonrası ne durumdalar yazabilir mi?
TheBaby Bengudursun Canım hemen genel cerraha görünsene. Beni doktorum yönlendirdi. Genel cerrah baktı tedavi oldum ve geçti. Benimkide dıştı. Zaten istersen içini hemen şırınga ile boşaltıyorlar ve geçiyor. Neden çekiyorsunki boş yere ? Tedavini ol normal doğumuda rahat rahat yap. Yoksa doğumda daha fena olacak
kuelkedisi benim de normal doğumla beraber iyice çıkmıştı oturamiyordum doğumdan sonra zor oturuyordum mecbur yatarak emziriyordum şimdi yine 2. ye hamileyim yine aynı şeyleri yaşarım heralde basurden yana ama göze alıyorum ya sonra o da geçiyor her nekadar zorlasa da
TheBaby kuelkedisi Hayır canım. Vücuttan bağımsız gibi. Boğuyorlar onu böyle değişik bi iple. Ağrı sızı yok. İşlem yapılmazsa sonuçları kötü inanki
kuelkedisi TheBaby teşekkür ederiz ben de düşüneyim inşaallah ilkinde normal doğumdan sonra epey çektim bu seferde göze almıştım ama göstereyim 😔
TheBaby kuelkedisi Göster canım hiç korkma. Bizler doğum yapacak insanlarız. En zoru doğum. Bunlar nedirki