irorkay busraalperen ben ilk kez 18 de gece uzanırken 2 3 saniyelik çokçten bir kayma gibi bir şey hissettim. Sonra bir daha 20 de oldu. 20 den sonra çok net oldu hareketleri
Bebisininannesi1202 busraalperen bende bu postu açacaktım teşekkürler 15.haftamdayım dün gece göbek deliğimin altında pıt pıt bişey hisettim ikiz oldukları için erken hisetmem normalmi acaba bilemedim
mavisevdasi busraalperen en net 20 de hissettim başta anlamadım ama her gün aynı saatte oynamaya başladı 🤭😂
Gokcecelik 19+4 de ufak ufak hissetmeye başladım 20+0 ız aynı gözüne bakıyorum biraz hissedeyim diye 😊
ftskrbyk 14 haftalıkken ufak tefek hissediyordum pıt pıt şeklinde şimdi 17 haftalık artık bir haftadır çok fazla hissetmeye başladım hemde hiç durmuyor 😂
Mom789 23te hafif hissetmeye başladım simdi 31 kıyafetim zıplıyor resmen heleki kafasini mi poposunu mu bi tarafa dalıyor o kısım şişiyor o acı ve gulme hissi 😂
Denizmavisi22 22 haftaya girdik hayırlısıyla 19 da ufak ufak hissetmeye başladım halada düzenli hareket yok
Minikpandam1 17+2′yiz hala hisettmedim kaç haftalıksın diye soranlara söyleyince nasıl hissetmedin hissetmen lazım diyorlar psikolojimi bozdu bu insanlar 😢 pazartesi gidicem görmeye bebeğimi inşallah keyfi yerindedir
bestesmom busraalperen 17. Haftamda boyle gobek delıgımın solunda pıt dıye bır agrımsı bişe hissetim emin olamadım sonra gece bıdaha oldu galiba bebek ama emin degılım 🙈
kukiveannesi busraalperen 14+4 te hissettim ilk ayaktaydım kasığıma toplandı semsert ağrıdı bende bişey oluyor sandım korktum hemen uzandım o sertliğe elime koydum kiiiii bebişmiş bi dalgalandı gibi oldu sonra vurdu falan o günden beri de oynuyor maşallah kıpır kıpır doktor bebek çok hareketli sende çok sayıfsın o yüzden hissetmem normal dedi(ilk gebeliğim)
busraalperen kukiveannesi benim hissetmemem normal o zaman daha erken sanırım 10+2 oluyor sanırım *çevremdeki insanlar soruyor o yüzden benimse psikolojim bozuldu benim de ilk gebeliğim ve hiç birşey bilmiyorum 🤦🏼♀️🤷♀️ 8 Mayıs’ta ikili yaramayan gireceğim insalalh güzel sonuçlar alırım 🤲🏻 Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin insallah 🤲🏻❤️
kukiveannesi busraalperen ilk gebelikte 20 ye kadar hissetmemek çok normalmiş zaten 10 biraz erken☺️ Umarım sağlıkla gelir 🌸
Dygipek 14 de hareketlerini hissettim 20de tekmesini hissettim. Ama uzunca bir süre hiç de hissetmeyebilirdim ve dert etmezdim. Ne kadar kafama takarsam o kadar güçleşir, biliyorum. İyi olsun da ben hissetmesem de olur yeter ki iyi olsun