saideeeee babynest alanlar var mı bende almak istiyorum ama nerden alıcam bi türlü karar veremedim alanlar varsa paylaşabilir mi ❤️
zeytinkiz saideeeee Ben bim den aldım zaten en fazla 5-6 ay kullanılıyor dediler. 60 TL ara sıra gelıyor bime ve kalitesinden memnun kaldım yıkanabiliyor da. Desenleride güzel geliyor.
ecce_mommy zeytinkiz direk makineye atilabiliyor değil mi bende aldım henüz kullanmadım da nasıl yikayacagim diye düşünüyordum
zeytinkiz ecce_mommy ben baktım atılabilir gibi 15 dk ya atıcam be. Balkonda güneşli günde cevir cevir kurutmaya düşünüyorum cok sıktırmamak lazım ama makine de bana öyle geldi 🤭
zeytinkiz Minikturtageliyor yıkadınız mı yada nasıl yıkamayı düşünüyorsunuz. Ben makine de cok sıktırmadan 15 dk kısa program düşünüyorum ama olur mu acaba 🙄
DefneRana saideeeee sevi bebenin reflü babynesti var harika bişey bebeğim hayatı boyınca hiç kusmadı kime önerdiysem memnun kaldı herkes teşekkür etti makinada da yıkanabiliyor
Mom094 DefneRana ben de onu alacağım hem reflü özelliği var hem de babynnst şeklinde ama çoğu kişi bilmiyor en kullanışlı ürün o
kucuktosbik27 saideeeee https://imgyukle.com/i/OgDzhR Ben bundan aldım çok güzel pamuk dolgulu 7 8 aya kadar rahat yatıyor bebekler park yatağın içine aldım oturma odasındada bunu kullanmayı düşünüyorum omurga sağlığı açısından da sertliği çok güzel
MerveKaya38 saideeeee Trendyol dan aldım hem uygundu hemde kaliteli benim çok hosuma gitti arkdslarimda aldilar bi sıkıntı çıkmadı canım