Hale_ee Selam kizlar, yaklasik 50 gune yakin evimde kalmadim. Taharet muslugu su akitmis ve klozet hep pas olmuş sararmiş, camasir suyu ile temizledim ama gecmedi. Var mi oneriniz? Nasil cikar o sararti?
Pasiflora Hale_ee porçöz sık canım geçirir o bizim evde de oluyor ara ara tek geçiren porçöz hatta ben fısfıs şişeye koydum fısfısla sıkıyorum
Mikmikk Hale_ee Diversey Taski banyo temizleyici pembe bir kutu trendyolda var fiyatı 15-20 tl arası bir kere kullanın hayretlere düşersiniz böyle mükemmel bir ürün yok
Aysun1983 Hale_ee ne porçöz ne çamaşır suyu ne de tuzruhu ile çıkmadı benim ki telledik 🙄anca çıktı ama bu sefer de tel izleri çıktı çok hafif göze batmıyor
MinikMucizeninAnnesi Bir pamuğa bolca çamaşır suyu döküp lekelerin üzerine bırak yarım saat 40dk kadar sonrasında fırçala çıkacaktır 😊 Bekletmenin faydası var 😇
44Queen Hamile hamile porçöz çamaşır suyu bunları nasıl kullanacaksın hepsi de ağır kokan kimyasallar
Mikmikk Hale_ee ben duşa kabin temizliğinde evye musluk temizliğinde kullanıyorum aşşırı memnunum eski kiracıdan kalma pas kir ne varsa çıkardı sulandırıp kullanabiliyorsunuz süngerle bir kere silseniz parıl parıl oluyor her zaman stokladığım bir ürün otellerin temizliğinde kullanılıyor
damlaaltinay Crn1996 Denizyildizii Aysun1983 Hale_ee kızlar bende önerilerinizi bekliyorum, bizden öncekiler tuvalet taşına resmen işeyip bırakmışlar tuvalet taşım sarı renkte 🥺 çamaşır suyu da porçöz de döktüm ama geçmedi.
Denizyildizii Hale_ee eldiven ve maske tak ve hertarafa porçöz dök. Kapıyı kapat bir saat falan dursun sonra sifonu çek ve kaç😄 tuvaleti havalandır döktüğün yerleri de fırçala. Ama ayrıca domestos yada klorak gibi bişey sakın dökme
Crn1996 Hale_ee benim de öyleydi porçöz çıkardı canım ama önce eski bezleri koy tuvaletin içine üstüne porçözü dök beklet fırçala öyle daha kalıcı oluyor direk döktüğünde akıp gidiyor
iremturannn damlaaltinay ponza taşı varsa onunla temizleyin İnternet’e görmüştüm Bende hic denemedim ama kullananlar geçirdiğini yazmisti 🙂