sema12818 Merhaba 2li tarama testinde kaç tüp kan verdiniz? Birde ultrasondan sonra bilgi veriyolar mı testle alakalı
Hahahh12 sema12818 merhaba 6 tüp kan ve idrar verdim . Ense kalınlığını ölçünce orda bilgi verıyor. Kan sonucu 1 hafta 10 gün snra cıkıyor
Hahahh12 Elifdikel benden 6 tüp alındı ve çevremde ki herkeste 6 tüp veriyormuş . Doktordan doktora değişiyor demekki
Elifdikel Hahahh12 Baska rutin testlerde istemiştir doktorunuz yoksa sadece ikili test için bir tüp kan aliyolar iki gebeliğimde de bir tüp kan verdim
Beyzan Hahahh12 ben şeker yüklemesi yaptırdım orda da fazla alındı sonradan öğrendim doktorum tüm değerlerime bakılmasını istemiş o nedenle çok alınmış. Sizn de öyledir muhtemelen
sema12818 Teşekkür ederim hepinize cevremdekiler 13 tup aldilar benden filan deyince bende merak etmistim neden 1 tüp alındığını kafamda soru işareti kalmadı şimdi 🙂🙂
RukiyeBurak2018 sema12818 ben sali gunu yaptirdim 1 tup kan alindi ense kalinligini soyledi burun kemigini normal dedi sanirsam 6 tup kani diger degerlerede bakmak icin aliyorlar
sema12818 RukiyeBurak2018 ne güzel söylemişler bana hicbirsey söylenmedi sordugum sorularada cevap bulamadım gercekten bazi doktorlar çok insafsız ve sinir bozucular.
RukiyeBurak2018 sema12818 kimi dr sanirsam parasi icin bu isi yapiyor kendilerini islerine adamiyorlar dr denk gelmek lazim
RukiyeBurak2018 sema12818 bizim dr cok iyi bi bayan her konuda yardimci oluyor hele benim gibi her konuda takinti yapan birisi olarak dayaniyor sagolsun 🤣
090714 sema12818 size 2 li tarama yaptıgını söyledimi kandan önce kendi ultrasonda ense kalınlıgını falan rapor olarak cıkartıyor