Zeynocel Karaciğer değerlerim yüksek diye sarımsak yuttum aynı ilaç gibi sonra kafama takıldı,sarımsak sizce zararlımıdır?
Yaprakdokumusever Zeynocel valla hamileliğimin başından beri yedim çok severim çokta yararlı zaten onu yiyelim mi bunu içelim mi diyenleri sadece okudum ben yedimde içtimde 😂 çok şükür 35.haftayı da gördüm
zeytinkiz Zeynocel İlaç kullanıyorsanız belkı o karaciğer enzimlerinş yüksek cıkarmıs olabilir doktoruna bir hatırlat istersen. Benimde öyle olmustu eski yeni raporları karsılastırdı hemen anladı son 1 haftada ilaç dan olmus ilacımı değiştirmişti agır gelmiş dedi.
Deletedmom23234 Zeynocel Antibiyotik sonuçta neden zararlı olsun ki sadece alışkanlık haline getirmeyin
Zeynocel Yaprakdokumusever yok yemeklere bende hep kattım da direk ilaç gibi içtim bu Sefer ondan korktum canım
Yaprakdokumusever Zeynocel ye yeme diyemem yani ama sarımsak ya 😂 o kadar ilaç içiyoruz kim bilir içlerinde ne var yani sarımsak sebze işte 1 tane yutmuşsun zaten biz bazen her gün cacık yiyoruz
Zeynocel zeytinkiz kolestaz dan süphelenildi çok şükür çıkmadı ama bende sarımsağın iyi geldiğini duydum
Hnd43 Zeynocel canım benimde 20. Haftada yüksek çıkmıştı enzimler sonra multi vitamin kullanıyordum ona 10 gün ara verdik ve enginar kapsülü var eczanelerde satılıyor ona başladım hemen düştü
Susamtanem2 Zeynocel ben enginar seviyorum demek istedim ama sarımsak hep yiyoruz hem yemeğe hem caciga hemen hemen herşeye koyuyorum