Ggbl Kızlar 9 haftama girdim bu aralar kalp atışlarım çok hızlı atıyor bide bebeğimin kalp atışını da hissediyor gibiyim bu durumu yaşayan var mı ?
gamzelianne1 Ggbl benimde hizli kuzum kalp atisim ve kasiklarimda segirme gbi hissediyorum arada annem normal dedi artk bebek buyuyor dedi😌
Meless Ggbl bol su için geçecektir benimde o zamanlarda çarpıntım vardı doktorum suyu bol iç dedi gerçekten içince geçti
Ggbl Ramazanın ilk günü çok kötü kanamam olmuştu iki gün hastanede yatım kanamam durana kadar hastaneden çıktığım günden beri de kahve rengi yada siyah gibi akıntım var bu yüzden korkuyorum 😔
Mavi34 Ggbl bebeğin kalp atışını hissetmen icon çok erken ama gebelikte annenin kan basıncı arttığından nabız yükseliyor. Zamanla vücut dengesini buluyor
Ggbl Meless ama sudan da çok midem bulanıyor günde iki bardak tek içebiliyorum onu da ilaçlarımı alırken içiyorum:(
Meless Ggbl canım benim mecbur ama kussanda etsende suyunu içmeye çalış olmadı limon sık iç salatalık vs at içine… 10.haftada azalmıştı bulantılarım benim inşallh seninde 1 haftaya azalır🙏
Ceylannnnn Vücudun kan hacmi yükseldiği için kalp daha hızlı çalışırmış. Bende de var aybı şekilde hatta çarpıntım bile oluyordu ama şu an yok.