Buseoztrk36 Günler geçmiyor cok sıkılıyorum bi yandan korku heyecan mutluluk iste karmaşık duygular içerisindeyim bi yandan yorgunluk ve halsizlik bi de üzerine kapanma geldi napicaz bilmiyorum ama günler geçmek bilmiyo çok sıkılıyorum evde siz napiyorsunuz ?
bus91 Buseoztrk36 ben 37+ Oldum bu hafta arabamıza valizimizi koyduk herseyımız hazır evimi odasını tertemiz yapıp kapıyı cekıp kayınvalideme geldım 😂😂 bır kere daha evı temızletecek enerjım yok temiz kalsın dıye buyuk ıhtımal cuma gunu dogım var en gec pazartesi en azından hafta sonuna kadar burada kalmaya karar verdım eşime sahur hazırlamal iftar hazırlamak zor oluyor genelde sahura kalkamıyorum kendıde hep geçiştirıyor üzülüyorum ama hergun sankı 1 hafta gibi gelıyor bende yoruldum nefes almak bıle zor gelıyor ama saglıkla gelsınler inşallah az kaldı
Fatmaada2015 Buseoztrk36 haftaya cuma sezeryan günümüz inşallah geçiyor walla benim ewde 2 çocuk bide eşim war onlarla uğraşmaktan ew temizlik yemek bulaşık çamaşır derken hemen akşam oluyor çok zor günler geçirdim hamileliğim kabus gibi ama yine de çok şükür bitirdik son 1 hafta inşallah
Buseoztrk36 bus91 inşallah gidecek yerimde yok kocam oruç iftar yemeğini hazırla cay ver temizlik filan derken anam agliyo bende sahura kalkamıyorum sagolsun kocam hazirliyo beni kaldiriyo annemgilede gidemiyorum kocam oruç diye yerimde sayıyorum
bus91 Buseoztrk36 benım kayınvalideler ilçe de oturuyor eşimin odası oldugu gıbı durunca rahat oluyor annenıze en azından iftara gitmezmı eşiniz yemek yer dönerdınız gerçekten zor oluyor
Buseoztrk36 bus91 gider de biz merkezde oturuyoruz annemgil köyde arada sırada gidiyoruz ama işten yorgun argın geliyo bide oruç bende sıkıntı çıkarmak istemiyorum Allah var yukarıda oda elinden geldiğince yardım etmeye calisiyo ama etmese daha iyi gibi😂 toplarken bile dagitiyo adam oyle iste dişimi sıkıcam artik
Buseoztrk36 Fatmaada2015 Rabbım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allah yardımcınız olsun 🥰
Nanelisekerr Bende sürekli çantamı hazırlayayım artık diyorum hep bırakıyoeum hala hazır değil 😅 Heyecan da yok hiç. sanki hiç doğmayacakmıs daha cok uzun zaman varmıs gibi hissediyorum
Elif0601 36+2deyim bende iki üç gündür karnımda baskı var ağrılı oluyo geceleri sağa sola dönemiyorum sırt üstü desen olmuyo kısacası uyku yok ağrılar normal mi 3 gün sonra kontrolüm var bakalım
Anneyim23 Bnde 36+1im ağrılarım çok, normal doğum olacak canı nezaman gelmek isterse ozaman gelicek inşallah sağ salim kucağımıza alırız 🙏🤲