Busra5734 Sevgili anne ve anne adaylari benim 7 haftalik gebeligim var fakat dun gece titreme ve ates oldu sizce normalmi benim gibi yasayan varmidir
Aslhn12 Busra5734 net budur diyemem ama idrar yolu enfeksiyonundan da böyle oluyor idrarının rengini falan takip et canım genelde bu haftalar gebelerde enfeksiyon durumu daha yüksek oluyor onun dışında hamilelikte de titreme oluyor her şey olabilir Yani
Birtanemm Busra5734 bendede öyle oldu ama acıktım diye oldu dün yaşadım ilk defa öyle bişeyle karşılaştım hiç acıkınca titremezdim sıcaklık ve titreme bastı inan ayakta dengede duramadım
Asdasfg Busra5734 canım bende 6-7-8 haftalarda ateşlenme oldu ara ara akşamları ateşim çıkıyordu doktora gittim hamilelikte normal dedi.
Busra5734 Aslhn12 ilk defa yasadim ve korktum açıkçası eşime dedim doktoru ara henuz daha açılmadığı icin arayamadı kafama takıldı sormak istedim cok tesekkur ederm ben idrarimi takip ediyim ozaman
Busra5734 Birtanemm karnimda toktu aslinda oruc zaten tutamiyorum doktorum yasakladi bussuru ilac verdi ama ilk defa yasadim ve cok korktum Rabbim herkezin evlatlarini bagislasin soyle bi 4 5 aylik olsa toparlansa pek korkum olmaz ilk 3 ay cok onemli
Busra5734 Asdasfg acaba neden ates ve titreme olur yani yerlesme donemi diyemi bilemedim doktoruma gidince sorucam bakalim
Asdasfg Busra5734 su ile yüzümü ısladım sürekli fayda ediyordu. 8. Haftada geçmişti zaten bir iki hafta sık sık özellikle akşamları ateşlenme oldu
Edaaekincioglu Bendede oldu bir akşam 38.50 aşşağı inmiyordu titremede vardı hastaneye gittim serum taktırdım ertesi 2 gün sonra sabah fenalaştım gidip test yaptırdım covid çıktı dikkat edin Rabbim şifa versin 🤲🏻