ebooss BURCUGLC kalp atışlarını 7. Haftada gördüm canım. Canlılık derken ne demek istediğini anlayamadım bebeğin hareket etmesi felan mı
yamacinannesii BURCUGLC canım ben 5+6 da kalp atışını duydum 9.haftada gitmiştim tekrsr kontrole o zaman da hareket ediyodu ☺️
BURCUGLC ebooss benim 5 haftalık bebeğim bugün kontrolüm vardı doktor kese görünüyor ama bebek daha çok küçük canlanmamis haftaya görünür büyük ihtimal dedi
BURCUGLC ebooss Yani kese olustuktan sonra canlanmasi kalp atışı duyduğum kadarıyla hemen duyulmuyormus
ebooss BURCUGLC evet canım bende 5. Haftada sadece keseyi gördüm 7. Haftada kalp atışını ve bebeği gördüm yani demek istediğin buysa 6-7.haftalarda görünüyor hem bebek hem kalp atışı 😌 rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin 🤲🏻☺️
BURCUGLC gamzelianne1 Rabbim herkese o güzel sesi sağlıkla duymayı nasip etsin insAllah bende haftaya canlandığını görüp duyarım 🤲
gamzelianne1 BURCUGLC 5+1 keseyi gorduk. Sonrasi doktor hep bebek hareketli saglikli dedi. Suan 9+2 yiz 😌 yani her hafta gidiyorum suan her gittigimde doktorum bebegin canli oldugunu goruyorum diyor 😌
BURCUGLC gamzelianne1 bende coumadin kullanıyordum gebeliği öğrenir öğrenmez coumadini kestik 4 ay sabah akşam oscapara geçtim Allah’ın izniyle bişe olmaz insAllah