M1992 Merhaba kızlar 21 haftalık hamileyim bu aralar hiç iştahım yok kendimi zorlayarak yemek yiyorum aranızda bu durumu yaşayan varmı ne önerirsiniz
mucizem09_ M1992 bende 21+1 seninle ayni durumu yasiyorum zorla yiyiorum istah 0 cidden sirf bebis icin yiyorum o olmasa herhslde hic yemem 🥰🥰🥰
Aynur-13 M1992 demekki bu haftalarda normal iştahsızlık bende 20. Haftamdayım ve benimde hiç iştahım yok suda içemiyorum nasıl olucak böyle hiç bilmiyorum bende
SenaHifa M1992 merhaba inşallah geçer en yakın zamanda. Günde 3 hurma yemek vücudun tüm ihtiyaç duyduğu vitamin mineralleri karşılıyor diye biliyorum. Ben de iştahım olmadığında bütün günü 3 hurmayla kapattığını biliyorum. Bi sıkıntı da olmadı çok şükür
mucizem09_ M1992 aynen ilk aylar olsa insan kanimdan besleniy9r der ama simdi yediklerimizden besleniyorlarr oyuzden cok uzucu istahsiz bi mideye nekadar birseyler zorla sokabilirsinki 😏😏
M1992 SenaHifa hurmaya başladım zaten bakalım gerçi bebeğimin kilosu boyu haftasına göre gayet iyi uyumlu olduğunu söyledi ama ne bileyim içim yinede rahatsız oluyor🙄