bigunanneolucak Kızlar duphaston bittikten kaç gün sonra regl oldunuz ? Bugün 5.gün oldu hala regl olmadım. Çatlama iğnesinin 14.gün test negatifti.
Tmerve bigunanneolucak ben kimyasal gebelik geçirmiştim kasım da. Doktor düşmesi için vermişti bu ilacı. 5 gunde bitirdim. 11 aralikta da kanamam olmuştu. Yani ilaci bitirdikten 1 hafta sonra oluyor
Mucizemmmm34 Canım 10 gün içinde adet oluyorsun bende kullandım her ay farklı oldu bazen 7. Gün bazen 3. Gün. Ama sadece duphastonu 6 ay ara vermeden kullandım gebelik oluşmadı tekrar gittik. Femara adında bir ilaç verdi yumurta geliştirici o ilacı ilk ay kullandım 21mm de yumurtam kendiliğinden çatlamıştı çok şükür iğnesiz sadece yumurta geliştirici ilaçla hamile kaldım. Dualarım sen ve senin gibi herkese rabbim bu güzel duygudan kimseyi mahrum bırakmasın 🌸
Minaliy Canım bende adet olmak için kullandım geçen ay 5 gün kullanıyorsun bıraktıktan sonra 4 gün içerisinde adet oluyorsun. Tekrar bi test yap istersen
ummuhancelik Ben kullandım ilk kullanışımdı, adet tarihimle de çakışıyordu ama hem adet tarihimi geçti hemde doktorun verdiği on günlük süreyi geçti ve 13.gün de hamile olduğumu öğrendim, yavrumu korumuş 12 haftalığız şuan ☺️