Sudeekalay Kizlar 13 haftalık hamileyim çürük dişim vardı dünden beri fena ağrıyor geçer diye bekledim ama geçmedi gitsem çekerler mi bu haftalarda böyle bir sorunnyasayan oldu mu ?
Betl Sudeekalay benimde 7. Haftada ağrı oldu gitmedim parol içtim 12 saat arayla 2 defa iyim şimdi…(doktor parol icebilirsin demişti)
mucizebebek03 Sudeekalay 14 haftayım bende dolgum düştü kanal tedavi olmam lazım 2.trimisterde yapılıyor doktorundan izin kağıdı çıkarılıyor şu yasaklar bi bitsin hemen el atacam bende dişlere yoksa 9 ay nasıl geçer bu dişlerle💁🏻♀️
Babyhappy58 Sudeekalay çekmiyorlar doğumdan sonra en fazla ben daha beterini çektim gittim özele çekmediler ağlaya ağlaya gecirdim o günleri
Sudeekalay mucizebebek03 bana izin verdi doktor ultrason ile mauyene etti bebeği kontrol ettikten sonra onay verdi şimdi hastanede çekim saatinin gelmesini bekliyorum
Sudeekalay mucizebebek03 28 yıldır ilk kez dişim ağrıdı ve gerçekten çok zormuş Allah’tan çekildi ve kurtuldum darısı size inşallah çok geçmiş olsun
Sudeekalay Babyhappy58 canım benimkini çektiler şükür kurtuldum hiç bilmediğim bir agriydi başıma gelmemisti nasıl savasacagimi bilemedim sağolsun doktor ilaç verip geçici çözüm üretmeye gerek yok çekelim dedi ve çekti
Babyhappy58 Sudeekalay burda ben neler çektim 20likten apseli iltihapöı gecmesinr ragmen doğumdan sonra dediler 15 gün yataktan kalkamadım boğaz yoluma bulaştı enfeksiyon oldum 2 aylıkken neler çektim diş yüzündennn ateşim çıktı antibiyotikle gecti ama doğurur doğurmaz cektiricem
Sudeekalay Babyhappy58 belli bir haftadan sonra çekiyorlarmiş kadın doğum uzmanı onayı ile devlete bağlı ağıZ diş sağlığı hastanesine gidip tekrar denesen belki izin verirler .. tabii genel anestezi ile çekilmesi gerekmiyorsa sadece lokala izin veriliyor