Kbla Aysunn123_ direkt perinatoloji çıkmıyor, kadın doğum doktorunun perinatoloji için yeşil alan açması gerek. Sonra perinatolojiden randevu alabilirsiniz
Kbla Esrabudak şuan onu denedim buldum ben de 🙏🏻🙏🏻 Bu salı için bir randevu oluşturdum. 12 hafta 5 günlük olacağız o gün umarım geç demez doktor 🙏🏻🙏🏻 Çok teşekkür ederim
Esrabudak Kbla bulmama sevindim canım geç olmaz canım bende Sarıyer Hamidiye etfale kontrole gidiyorum
Minigim45 Ben 18+5 girdim detaylıya doktor 22 haftada tekrar gel dedi bulabilirsem gidicem gerçekten çok zor bulunmuyor ozaman buldugum da altın bulmuş gibi sevinmiştim😂
Esrabudak Minigim45 bende Zeynep Kamile randevu aldım detaylı ultrason için üst üste aradım rendevu buldumsizde öyle yapın😂
Minigimm0611 Esrabudak Bağcılar devlette has.yaptırmıstım çokta memnun kaldı yarım saaten fazla sürmüştü ilgilendi doktor
Ecemina20 Kbla ben tarama testlerinin fiyatlarını söyledim canım ayrıntılı ultrason için 22+5 de gideceğim 20 mayısta özel Gazi kadın sağlığı merkezine oda 600 TL şuan 19+6 haftalığım
Esrabudak Minigim45 Bende mhrsden baktım yoktu 182 aradım yok dediler bidaha aradım Zeynep Kamile aldım salı günü randevum var
Minigim45 Minigim45 kadın dogumcuya gözüküp o sistemden giriş açıyor o şekide size randevu alma hakkı oluyor onu demek istedim
Minigimm0611 Esrabudak biçok hastanede var ben tek tek semt semt hastane hastane yazıp arastırmıstım mhrs de perinotoloji bölümü nerde var diye ☺️