gulhan02 bu konuya cok karsi cikan var. Tam tayin donemimize denk geldigi icin dogum surecinde annemde kalacağım. Sonrasinda tayin yeri ev tutma yerlesme vs derken hepsi hallolunca kendi evimde kendime bi duzen kurmayı planliyorum. YBB muhabbeti, tuvalet iletisimi konularini illaki duymussunuzdur, ilk 40 gun lohusayken henuz kendimi toparlayamamisken ve bebegimle yeni yeni tanisiyorken bu konuyu onlarla paylaşıp kendime zorluk cikarmayi düşünmüyorum açıkçası. Bebegimi gözlemlemek istiyorum ve sonrasinda yapabilirsem evimde imkanim oldukca daha detayli bilgilendip tuvalet iletişimi konusunu uygulamaya calisabilirim, herhangi bir kaza durumuna göre de ybb lerden kullanmayi düşünüyorum. Tabi ne olacağını bilemeyiz ama denemekten de zarar çıkmaz ki nelere nelere para yatiriyoruz bebek geliyor diye. Ama bu konuyu kime açsam muhalefet konusmalar oluyor o yuzden şimdilik bende saklı, eşimle paylaştım biraz o kadar. Başarısız olursam da yapacak bi şey yok, birkac ay kendime zaman verip denemek istiyorum