dkbyk Kizlar 7 mayısta randevum var ben özel hastaneye gitmiyorum eşim çalıştığı içinde ulaşımımı otobüsle sağlıyorum hastane randevu mesajini telefonuma sms yoluyla gonderdi acaba gitsem ceza yermiyim otobusler calisiyormu
Cankizimmm dkbyk kontrole gidiyorsunuz sonuçta niye ceza yiyeceksiniz SMS i polise gösterin yeterli kaç haftaliksiniz
Taze_gebe dkbyk özel devlet fark etmiyordur bence sms ile gideceğiz sanırım ben özele gidicem 11 mayısta ve eşim işte olacak hastaneye sordum mesaj yeter dediler 🤷♀️
Yoncaglseven dkbyk Smsi polise gönderirseniz sorun olmaz,bu önemli bir durum olduğu için yasaktan muhafız.
Mavi34 dkbyk otobusler çalışıyor hastane açıksa hastaneye giden neden ceza yesin hic birşey olmaz korkma. bugün benimde randevum var devlette mecbur gidicem
Dyg61 dkbyk ben geldım şimdi hastaneye (devlet) elimde sadece şeker yükleme kağıt bilgisi birde doktorun kaşeli bir kağıdı vardı durumu soyledım geçin dedi direk randevunuz var mı dıye soyuyo ben bıle böyle geçtiysem sizde gecersınız 😄
Gizmom dkbyk ben emniyeti arayıp bilgi alacağım sms var ama ilçeden ile gideceğim için sıkıntı yaşamamak için yinede arayıp soracağım
pinar92_ dkbyk özel devlet farketmez gebesiniz smsi gösterip muaf sayılırsınız. Bizide eşimle çevirmişlerdi sadece ultrasonu gösterdim smse bakmadı bile polis
Mom54544 dkbyk Benimde 5 inde var 155 i aradım sorun olmaz dedi hastaneyi aradım orasida aynı o şekilde babamla birlikte gideceğim MHRS den randevu aldığım için oradaki resmi gostercem
nazkeve benim de ayrıntılı ultrason tarihim 10 Mayıs. Üniversite hastanesinde yaptıracağım küçük bir kağıda yazmışlardı sms falan yok ne olacak bilmiyorum 🤷🏻♀️
Minigimm0611 dkbyk Ben şuan şeker yüklemesine geldim elimde ne msj yok kağıt bile yoktu aklıma gelmedi çarsamba günü almak doktordan ki sizin msjınız varmış hiç sıkıntı olmaz.
Omerhatice dkbyk benimde 5 mayısta randevum var banada bilgilendirme SMS i gönderdiler bu yeterli oluyor dediler polise gösterirseniz.. Zaten genelgedede sağlık randevusu olanlar yasaktan muaf sayılıyor merak etmeyin 😊
Feyza-nur dkbyk otobüsle gidebiliyorsunuz sıkıntı yaratmıyorlar polis sorarsa yolda randevuzunu göstermeniz yeterli
B-P-R dkbyk yok kuzucugum ne ceza yemesi 🤭 hamileyiz sonuçta oldu gitmiyelim de bir köşede doguralim hiç birşey olmazsa karnını göster 😅😅😅 ceza yazmaya kalkarlar da öyle insafa gelirler 😅😅🤭