Nefes21_21 Derinn45 mrb bend ediyarbakir memorila Dicle hastanesi uğur değere gidiyorum tup bebek olduğum için çokta memnunum
Ozge3747 Derinn45 Memorial Dicle hastanesi Uğur değer’e gidiyorum. 3 senelik doktorum kendisi. Müthiş bir doktor harika bir insan🙏🏼Evlatlarıma onun sayesinde kavuştum. Çok seviyorum doktorumu. Ömrüm boyunca duacıyım Uğur hocaya.
ideemirel Derinn45 batı Hastanesi Zozan hanıma gidiyorum çok ilgili çok sabırlı çok da açıklayıcı ve sakin bı doktor çok memnunum çok doktor baktım ama Zozan hanım gibisi yok
Zynpfdnlyd Nefes21_21 merhaba canım Uğur değer tüp bebek fiyatları ne kadardi ben de Hakan coksuer de yaptırdım da uğur değer daha iyi diyorlar neler yapıyor Biraz bahsedermisn lütfen nasıl ilerliyor ilgililermi neler uygulandı fiyatları nasıl
Ozge3747 Nefes21_21 ilk bebeğim tüp bebek ama ikinci doğal yolla oldu. İki hamileliğimde de serklajlıyım bu hamileliğimde de plasenta previayım haftaya Perşembe sezaryenim var inş. Uğur hoca candır mucize gibi bir insan🙏🏼🌸
Cigdm Ozge3747 canım hayırlı olsun doğumun mu var inşallah sağlıkla al bebegini kucağına uğur hocada doğum ücreti nekadar kimisi diyor 4800 geçen bı arkadaşta sordu 3600 ikiside memur indirimi var sen kaça yapacaksin doğumu
ikicocukluannee İlk gebeliğimde Dicle memoriale gittim . Yunus hoca takipliydim ama doğuma 3 hafta kala izne ayrılacağını söyledi. Zelal hoca ile doğumu yaptım çok memnun kaldım . Epizyosuz 2 dikişle çok rahat bi doğum oldu tavsiye ederim .
Lorthavva ikicocukluannee bende zelal hocanın takibinde hastayım çok merak ediyorum doğumunu normal doğumu destekliyormu. Aceleci davranıyormu doğum esnasında en doğru şekilde yönlendirip dikişsiz doğum için çaba harcıyotmu kafamda çok sorular😃 ilk kez zelal hocada doğum yapan birinin yorumunu görüyorum ❤️
Glbnpk ikicocukluannee Ben de Zelal hocada doğum yapıcam nasipse. Kendisini çok seviyorum. Doğum yaklaştıkça merak başladı bende. Biraz daha ayrıntı verir misiniz doğumla ilgili? Muayenede çok çok çok memnunum ben Allah ondan razı olsun. Çok da güveniyorum. Sadece merak ediyorum. 🙈
Ozge3747 Cigdm Evet canım haftaya 35+0 da Perşembe sabah doğumum olacak inş. Tam bir ücret konuşmadım ama en son sorduğumda 4500 tlydi kurum indirimiyle 3700-3800 civarı oluyor. Yeniyıldan sonra bşraz artış oldu fiyatlarda
mmk01 ideemirel BM’de geçen ay gittim iyi doktordu ama sanki çok yoğundu randevulu olmama rağmen yarım saat bekledim ama ilgisi ilgisi iyisi az biraz aceleciydi hatta şey sordum doğuma giriyormusumuz diye evet dedi Memorialle aynı ücrette ama neredeyse
ideemirel [silindi] sigortalı 150 muayenesi normal doğum sanırım 2700 sezaryan 2500 edidural istersen 800 TL fark, bütçeniz el verirse muhakkak denemeniz gereken bi doktor ve hastane odalarından doğum hanesine kadar her yere baktım çok güzeldi
[silindi] ideemirel Anladım oeki muayene ücreti? Ben memnunun doktorumdan ama yine de iyi doktorlari arastiyrm
ideemirel [silindi] Muayene 150 yanlış yazmışım yukarıda düzelttim doğumda 2500-2700 demişlerdi bize siz hangi doktora gidiyorsunuz
[silindi] ideemirel 24 haftadayiz şu an için düşünmüyorum ama bu doktorumu bile zoraki bulduğum için yine de doktor arastiyrm hem tavsiye icin hem öğrenmek için yani