Yaseminuzer Protestan kullanmama rağmen bu sabah tekrar kanamam oldu normal mi bunu yaşayan var mı aranızda 😢
Eylul_naz09 Yaseminuzer evet bndede olmustu sonra ıgnesını ve baska bı ıgne dha vermıstı doktorum öyle gecmıstı
Alisa1212 Yaseminuzer banda verdi canım hafif lekelenmem oluyordu 2 gun once gıttım verdi 2 gun kullandım sukur lekelenmem bitti ama çevremde cok etkili bir ılac olduğunu duymustum
[silindi] Yaseminuzer Vajinal yolla daha etkili oluyor demişti doktorum ayrıca özellikle kanama yapmaz progestan yeterli gelmediği zaman zaten ek olarak igne de yapıyorlar siz dotorunuza danisin muhakkak.
Bsradnz18 Yaseminuzer bende ağızdan alıyorum bir kaç defa yan etkisi bende de oldu ama sonra vücut alıştı ben ağızdan daha etkili diye düşünüyorum doktorum da öyle tavsiye etti ama sana doktorun ne dediyse öyle uygula. Çok geçmiş olsun canım bol bol uzan ayaklarını kaldır dinlen sağlıkla al canım inşallah miniğini kucağına 🌸🥰
Yaseminuzer Candanesra ağızdan alınca başdönmesi ve uyku yapiyor ama vajinal alınmada ihsal yaptı anlamadim
Kiscimn Bende progestan iğne kullaniyorum, gunde 2 ampul (2 ay kullandim, 1 ay daha kullanirim) ve cyclo progynova gunde 6 tane sadece beyazlar birde oxopar iğne gunde 1… çok zor oluyor ama çok şukur kanama olmadi hiç
Yaseminuzer Teşekkür ederim kızlar hepimiz sağlıkla kucağınıza alırız kavusuruz inşallah miniklerimize