C_rabia Merhaba, benim adetim 2 hafta önce bitti ve afedersiniz hafif kanla karisik akintim oldu.. Gecen ayda adetimden 1/2 hafta sonra aynisi olmustu.. Acaba yumurtlama döneminde böyle birsey olabilir mi buna mi isaret ki? Cok duzensiz adet oldugum icin bilemiyorum kendim. Ovulasyon testlerinide denemedim hic.. Bebek istedigime karar vereli 7. aymiz ve hala sabirla bekliyoruz 🤲🏻 Rabbim bizede nasip eder insAllah 💕
NeslihanPiaAbac C_rabia doktora gittiniz mi? Bir ihtimal çikolata kisti vs olabilir.Baktırmanızda fayda var.Ona göre yolunuzu çizersiniz.Dilerim kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız🙏
asya_zehra C_rabia ovulasyon testlerini kullanmani tavsiye ederim bazı sitelerde cok uygun 25 tanesini 30 tl y aldım 6 tane de ekstradan gebelik testi hediye çok dandik bekliyordum ben ama gayet güzeldi düşün derim ise yarıyor çünkü
Ygmrdgn C_rabia benim her yumurtlama dönemimde aynı şekilde oluyor muhtemelen yumurtlama dolayısıyla geliyordur eğer bi doktora gitmediysen şimdiye kadar gitmende fayda var ama önlem için
svmeybgl C_rabia bende sizde diğer arkadaşların da önerdiği gibi ovulasyon testini öneririm . Gayet işe yarıyor
C_rabia Ygmrdgn NeslihanPiaAbac dokta bir kac ay önce gittim ve hic bir sorun göremedi.. Süt degeri biraz yuksekti ama onuda ilac ile dusurduk.. Yurtdisinda oyle kolay randevu alamiyoz bekleme suresi uzun oluyor.. Bir sonraki randevum 24 eylulde yani baya zaman var daha 😔 amin insAllah 💕