anneadayiii271 adetim 3 gün gecikti yumurtlamadan beri kasik ağrım var bazen sağ kasik bazen sol kasıkta batma oluyor test yaptım negetif bugün akşamdan beri akıntıma dikkat ettim rengi çok çok hafif bı kahverengi beyaz karışık sizce ne olabilir? https://resimyukle.io/r/Zj7fb5XVCH
Mamak anneadayiii271 erken test yapmis olabilir misin? Belkide adet olucaksin ama ben bidaha test yap derim canim. Bir kac gun bekle olmadi
Rusen96 anneadayiii271 testinizi ne zaman yaptiniz. Egerki daha önce yasamadiysaniz bence bir kan verin hamile olup olmadiginizi kesinlestirin. Belki geç döllenme olmustur evdeki testlerde çıkmayabilir. Tedbirini al derim ama senide heveslendirmek istemem
anneadayiii271 Rusen96 bugün iftardan önce yapmıştım,az öncede kasıklarımdan bişey çekildi geldi gibi bişey hissettim daha önce hiç yaşamadım bunlari ama kan testini şimdi yapmak istemiyorum oda negatif çıkar diye cekiniyorum
Rusen96 anneadayiii271 anladim canım insallah sende güzel haberi alırsın. Fazla beklemeden testini yap bence. Ne kadar erken ögrenirsen o kadar iyi
anneadayiii271 Rusen96 inşallah kuzum teşekkür ederim iki gün daha bekleyip öyle yapacam yine çıkmazsa kan vermeye giderim artık
Mamak anneadayiii271 canini skma allah en hayirli zamanda nasib eder insallah❤️ Hakkinizda hayirlisi olsun ❤️