Elifkylc Kızlar post açmıştım adetin 6.günü gecikince kan verdim 6 çıktı beta bugün de verdim 8.gün dün bi nokta kadar kırmızı leke gelmişti bugün de kahve leke geldi sildikçe iç çamaşırım da da pembe küçük bi leke var kimyasal mı geçiriyorum yoksa yerleşme kanaması mı sonucum yarın çıkıcak yardımcı olursanız sevinirim 😔😔😔😔
Senmerve Elifkylc canım bunu biz bilemeyiz tahminler de seni üzer yerleşme kanamasıda olabilir kendini çok yorduysan ve ayakta kaldıysanda olabilir ilk 3 ay çok dikkat etmek gerekiyor ilk 3 ay da olan lekelenmeler kanamalar düşük tehlikesinden oluyor sabah bi doktora git bence acilede olsa kanamam vsr diyince hemen bakarlsr zaten
[silindi] Elifkylc bunu biz bilemeyiz ki 🤷🏻♀️ ama ben gecen sene kimyasal geçirmişttim kahverengi başlayıp sonra şiddetli kanamaya dönüşmüştü
Bebegim0101 Elifkylc ben 2 defa yasadım cnm 2 side kimyasal oldu malesef😓 ve kahverengi lekelenmeyle baslayan 9 haftalk bebegimin kalp atisi durdu.uzmek istemem tabiki dr.degiliz herkesin farklı,insallah saglikli bi gebeligin olur
Maeulle Elifkylc kuşum zaten gebelik çıkmış ve çok yeni yarın sonuç çıkar sonuç her gün 2 katı oldu için varsa yerleşme kanaması olabilir sonucu al yüksek çıkarsa uzman doktora gözük muane ol
Elfozmydn Elifkylc hamileysen eğer ilk haftalarınsa bir önceki aydan kalan adetten gelen leke o dediğin hemen hemen herkeste oluyo rahim temizleniyo onda bişe yok çok normal korkma
Kubrakozcelik Merhaba benim adetime 2 gün varken kahverengi lekelenmem oldu adetim boyle olmazdi hic hemen aklima hamilelik suphesi geldi dun test yaptim evde pozitifti doktora yarin gitmeyi dusunuyorum lekelenmem az az devam ediyor internetten araştırma yaptigimda yerlesme kanamasi olabilecegi yaziyordu tanimi uyuyor cunku
Elifkylc Kubrakozcelik evet bende baktım ama çözemedim adet mi yerleşme kanaması mı dünde nokta kadar bi kırmızı leke gelmişti devamı gelmedi bugün de ayakta kaldım biraz yemek hazırladım ağrım oldu uzandım tuvalete gittim silince kahve leke geldi küçük bilemedim endişeliyim biraz 😔
Elifkylc Senmerve yarına randevum var zaten bugün kan vermiştim sonucu alıcam dün nokta kadar kırmızı leke gelmişti devamı gelmedi bugün de yemek yaptım ağrım olunca uzandım biraz tuvalete gittim silince kahve leke geldi endişeliyim yarına kadar nasıl beklicem bilmiyorum siz de haklısınız 😔😔
Kubrakozcelik Elifkylc umarim yerlesme kanamasidir canim yarin belli olur doktora gidince pek bir bilgim yok acikcasi
Senmerve Elifkylc benim ilk geneliğim sıkıntılıydı düşük tehlşkem vardındamlamladar kan gelse hemen giderdim bezen fünde 2 defa gittiğim olurdu tansiyon yükselsin gir kanama plsun git beklemezdim beklrlmemeli nemcr gidilmeli
[silindi] Elifkylc bu dünyada yiyecek ekmeği kısmeti varsa gebeliğinde çok kanaması olup bebepi sağlıklı olanlarda var ☺️Allaha bırakın hayırlısı neyse o olsun siz ve bebeğiniz için🙏🏻😊
Bebegim0101 Elifkylc sagol cnm,hayırlisı olsun üzme kendini,ben 2 kimyasal,1 bos gebelik ve 2 kalp atısı durması gebelikler yasadım bide beni düsün😉 oglum var 7 yasında ona hamileyken hic skntim cikmamisti ama sonrakiler hep boyle oldu malesef
Maeulle Elifkylc Ne demek kuşum kendini stres altında sokma stres hiç iyi değil şimdi ne kadar desem de sokmakta haklısın kendini ferahlat pozitifll düşün inşallah yarın betan güzel artış haberiyle gelirsin ❤️
Bebegim0101 Elifkylc evet cnm genetik temiz cikti,pihtılasmasa ise mthfr genim homozigot cikti önemsz bi gen olmasina ragmen kan sulandirici igne aspirin kortizonlu ilac,progrstan vitaminler kullandm 9 haftaya kadar buyudu ve malesef kalp atisi durdu gecen ay kurtaj oldum.
Hhrjk Bebegim0101 ah canııım. Rabbim ferahlık versin. Kan sulandırıcı kullanmana rağmen mi yine de durdu 9 haftalıkken :(