Minik95
Minik95 yediklerinden kaynaklı oluyor kuru kayısı ye her gün 3-4 tane sabah aç karna gün içinde de yiyebilirsin gaz yapacak şeylerden uzak dur. Ayyyy ben 7 aydın innılmaz gazlıyım hele son 1 aydın nefes aldırmıyor iyice sıkıştırıyor ne yesem gaza dönüyor herkes böyle değil tabi. Bana da çok dediler ıkınma bilmem ne yorulma iş yapma ağır kaldırma onu yapma bunu etme insanlar hep bişyler derler takılma valla ıkındım içimde mi kalsın çok afedersin! Çocuğun düşeceği varsa düşer zaten. Allah koruyor onu hiç merak etme için rahat olsun hatta doktoruna da sor tam için rahat olsun valla 3 ay beni yatırdılar çok pişmanım gebeliğimi öğrendiğim güne kadar ben 10 kg ağırlıklarla spor yapıyordum her şeyi yapıyordum hiç bişy olmadı gebeliği öğrendikten sonra etraftaki sesler insanı çok korkutuyor zaten bi halt bilmiyorsun kanıyorsun mecbur ama çok pişmanım hareketli olmak Doğumu çok kolaylaştırır günde 1 saat hergün yürü doğurana kadar benden sana tavsiye. Kayısı ye doktoruna danışarak ıkın !ondan da onay al tabi ben yaptım diye seni yanlış yönlendirmek istemem. Bak görüyormusun hala kafama toplumun yerleştirdiği o Korkuyu yaşıyorum 😒