Seydaakoluk Bebeğimin ihtiyaçlarını karşılamak için makrome öğrendim kızlar pandemi mağlum hediyelik bebek için anahtarlık süs terlik isteyen olursa çok sevinirim 🙏https://instagram.com/oyku.makrome?igshid=hy52h2fowuoe
Merve444 Egeasigi yok olmadı eşimin ailesi de olmadı doğum olduktan sonra bilezik takalım dedi ikisi de oda iyi zaten fiyatları yüksek altının o yüzden tamam dedik
Merve444 Demetslt nasıl derken asıl siz nasıl bin liraya alabiliyorsunuz tedavi ile hamile kaldım diyorum bide doğum ücretim zaten 5 bin yorumları okursanız bin liraya imkansız tabi bütçeye göre değişir
Seydaakoluk Cerikianneoluyor kesinlikle beşiği kıyafetlerin büyük kısmını pusetini baby nestini yani bir çok şeyi kuzenlerim verdi sağolsun🙏 Dolap olarak da evde bir dolabı değerlendirdik eşimle , zaten hastane ilaç masrafı doğum parası derken yine buluyor 10 bini
Cerikianneoluyor Seydaakoluk çocuğun anlamayacağı aklının ermediği şeylere sırf heves uğruna servet harcamak bence gereksiz tabii herkesin kendi görüşü 🤗 benim gibi düşünenleri görmek mutlu ediyor 😁
Merve444 Ozge3747 alttaki arkadaş bana şaşırmış bin TL ye herseyini almış nasıl olduysa tedavi ile hamile kalmanın zorluklarını kimse bilmiyor tabi
Ozge3747 Merve444 Ben de bin tl ye herşeyini aldım diyenlere şaşırıyorum. Bu devirde bir markete gidiyorsun iki sebzeye 200 tl verip çıkıyorsun. Bin tl ye ne alınıyor ki artık. Hele tüp bebek vs başlı başına ayrı bir masraf.
MDT Merve444 yok canım sen bakma öyle diyenlere onlar yazılıya sabaha kadar çalışıp hiç çalışmadım diyip 100 alan tipler 😅 Ben tedavisiz hamile kaldım ama yaklaşık 17-18 bini bulur masraflar. Ha elbette bütçe meselesi bazı şeyler eğer imkanım olmasa doğumu devlette yapardım mesela ya da daha uygun fiyatlı eşya alırdım ya da durumum çok daha iyi olurdu her şeyin en lüksünü alıp indirim falan kovalamaz 50 bine kapatırdım vs ama yine de bin TL tutması mümkün değil 🙅🏻♀️
momsboys Merve444 dogum paketi 8500 tl ikili testte risk var dediler 3500 tlye nifty testi yaptırdım şükür temiz geldi. Kıyafeti beşiği puseti kamerası derken en az 10 bin de o şekilde gitti 22 bin civarı masraf oldu
Merve444 momsboys sağlıklı oluşumlarda önemli değil ama ciddi paralar gidiyor aslında bunda bizimde suçumuz yok bebek kıyafetlerini eşyalarını aşırı pahalı satmaya başladılar
Mumy01 Merve444 öyle tabi ama yani gerçekten çok iyi bütceye almıssın inan daha birsey almadan bende o kadar gitti ben dogum parası haric 5000 gözden rahat çıkardık ki otp koltugu felan almayacagız biz sonra alırız dedik
Mihribancglr Merve444 ben sadece kişisel bakımi ve kiyafetini aldim 1000 lira tuttu diger geri kalanini babam ve kayınbabam aldî 🙈
Merve444 Mumy01 kızların dediği gibi canım 3 aylıkken başladım şimdi 7 ye kadar gidiyoruz az az aldığım icin uygun oldu bide dedim ya çoğu şeyini BİM’den aldım e bebekten aldım beşiğimi uyku seti hamak içinde 1700 e aldım babymoll da indirim vardı ondan sanırım
Adaaa34 Merve444 Canın ben doğum paketi aldım 7 bin o 500 detaylı ulturason,odası ihtiyaçları 10 tuttu.Daha araba,yatağı ve kamerası eksik 20 yi bulyo 😄
cnnceylan Bizde 1500 odasına harcadık gömme dolabım olduğu için kalanları ıkeadan ayrı aldım.halı ve perdemiz halamıza ait bebek arabasını babam aldı doğum ücretini de kayınbabam halletcek bi 500 de kıyafet olarak almışımdır kendim bu şekilde hallettik😁
Aybuss 😂 😂 14 haftalığız masrafımız yok henüz sadece hastane ücreti ile decavit kullanıyorum… 2 li teste 250 lira verdik bizimki masrafsız olacak galiba 😂 😂 😂 Annem babam kardeşlerim dolduruyor eşyaydı bezdi kıyafetti