Kaderglll 1hmsranne bugün bütün gün bebeğe uygun kullanılabilecek en iyi şampuan ıslak mendil deterjan bebek bezi gibi bir sürü markanın özelliklerine baktım şampuanda johnsons’s a bak derim
umyahsen Minigim-ben sizin doğumunuz ne zamandı canım bizim direkt belli mayıs 15de gidicemiz yer belli olucak inşaAllah haziran 25te tayin olduğumuz yere gidicez. Ayraten bi oda yapmıcam için dolap almak istemedim ama yeterli olmazsa anca alırım canım. Şuanlık çokda gerek yok gibi sanki
Minigim-ben umyahsen canim ağustos başı görünüyor doğum Rabbim nasip ederse insallah 🤲. Bizim tayin durumu da haziran başında belli olurmuş. Senin doğum ne zaman canım?
Emine_clk01 Yalnizanne97 yuh ya bi evin tüm eşyaları resmen o fiyat çok abartı geldi bana tabi maddiyatı iyi olanlar için normaldir
a_burcu_bur Emine_clk01 tayinci olmayanlar için belki bebek odası düşünülür de, ben beşikle 2-3 yıl idare edilebilceğini düşünüyorum 🤷🏻♀️ tabi herkes bütçesine göre alıyo. Kiminin sağolsun ailesi destek oluyo. Benim kardeşimin bebişi var, heves edip de aldığı ama giydiremediği kıyafetleri oldu 🤦🏻♀️😝😂 bebeğin nası gelişeceğini bilemeyiz. Bazen bi kıyafeti sadece 1 hafta giyiyo yiğenim 😝😂
Yalnizanne97 Emine_clk01 tabii bütçeye göre değişiyor ama uzun yılla rkullanacağı sağlam ağaçtan ve kaliteli boyadan yapılmış mobilya takımları cocuk odası için zaten en aşağı 7den başlıyor. Durumumuz müsaitti aldığımız şeyleri daha kaliteli almaya çalıştık. Eğer müsait olamasaydık bu aldıklarımızı değil de bizde daha uygununu alabilirdik 🌸 Allah hepimizin evine bereket versin hepimiz bebeklerimiz için en iyisini yapmak isteriz 🌸 ne şekilde olursa olsun büyüyolar mı büyüyorlar tabiki, ben üstüm ealınmış bir kıyafet bilmem hep abi ablalarımın eskileriyle kolu komşunun verdikleriyle büyüdüm çok şükür Allaha şuan durumumuz iyi elimizden geldikçe herşeyin en iyisini yapmak istedik Allahım isteyen herkese de nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
a_burcu_bur Yagmurtekinn ay benim de 9 aylık yiğenim var, kız kardeşim sağolsun, beşiğinden bebek arabasına, pusetti, küvetti, zıbındı…aklıma gelen, gelmeyen biçok şey 😝 tabi bizim daha cinsiyet belli değil, bi de cinsiyeti tutturduk mu her şeyi tastamam 🙏😝😂
Emine_clk01 Yalnizanne97 Âmin inşallah bebeklerimizi de sağlıkla sıhhatle hayırlı bi evlat olarak kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
pink_dream25 Merve444 10bin hastane doğum her kontrol 250 tl detaylı usg 750 tl bebek arabası 6 bin Aldığım kıyafetler şuanlık bin tl dir daha hiç bişey almadım odası yapılcak yatak alınmadı kıyafetleri alınmadı … 30 a kadar gidicek galiba
angime Merve444 bizim de buna yakın tutar gibi. Oda yapmıyoruz beşik ve araba alıcaz, doğum 5k bizim de, üst baş ve diğer ihtiyaçlar bulur o rakamı. Bunda sinirlenecek ne var babası o bunları düşünmesi gerek, siz çalışmasaydınız ne yapacaktı?
cicegim_-123 berilkus yeni hamileyim acıkcası gözüm korktu borclarmzda var az bukadar masraf gidiyormu gercekten bi bebişe
gullcannn cicegim_-123 Neyi kaça almak istediğine bağlı her bütçeye uygun var canım. Biz şuan tayinciyiz yer açıklanmadı ailemin yanindayim ev yok benim olsada zaten yanimda yatıracağım için hemen oda yapmayı düşünmüyordumda. Bebek arabası puset 4 baby aldim. Çok kaliteli ve uygun indirimdeyken 643 e aldim. Istediğim yere taşıyayım diye park yatak alacaktim annemler orada kullanayım diye anne yani sepet sallanır beşikler var geldikçe orda yatsin diye almışlar bir süre zaten idare eder 200 300 arası birseyler. Banyo vs küvet ürünleri bimede geliyor gayet uygun fiyatlara katlanir vs istemezsinde onları alırsın. Kiyafet desen her bütçeye uygun zaten çabuk büyüyorlar az az aliyorsun. Özel hastaneye gidiyorum ona hâliyle veriyorum tabi. Ama eşim polis olduğu için o da indirimli. Alış-veriş kısmı biraz sana bağlı canım
dilekyerekaban Gulay__ ʙᴇɴɪᴍ 2.ᴛʀᴀɴsғᴇʀɪᴍ ʙɪᴅᴇ ᴏᴘᴇʀᴀᴀʏᴏɴᴜᴍ ғɪʟᴀɴ ᴠᴀʀ sɪᴢɪɴ ɪᴋɪᴢ ɢᴇʙᴇʟɪᴋᴛᴇᴋɪ ʙᴇᴛᴀʜᴄɢ ᴅᴇɢᴇʀɪɴɪᴢ ᴋᴀᴄ̧ ᴄɪᴋᴛɪ ʙᴇɴ ɪʟᴋ ᴛʀᴀɴsғᴇʀᴅᴇ ᴋɪᴍʏᴀsᴀʟ ɢᴇʙᴇʟɪᴋ ɢᴇᴄɪʀᴅɪᴋ ᴛᴇᴋ ᴇᴍʀɪʏᴏʏᴅᴜ ʙᴜ sᴇғᴇʀ ᴄɪғᴛ ᴛʀᴀɴғᴇʀ ᴇᴛᴛɪ ᴅᴏᴋᴛᴏʀᴜᴍ ᴅᴜ̈ɴ ɪʟᴋ ᴅᴇɢ̆ᴇʀɪᴍ 290 ᴄ̧ɪᴋᴛɪ ʏᴀʀɪɴ ᴛᴇᴋʀᴀʀ ɢɪᴅɪᴄᴇᴍ ᴛᴇᴋᴍɪ ᴄɪғᴛᴍɪ ᴄᴏᴋ ᴍᴇʀᴀᴋᴛᴀʏɪᴍ ʜᴇᴍsɪʀᴇᴍ ᴜʟᴛʀᴀsᴏɴᴅᴀ ʙᴇʟʟɪ ᴏʟᴜʀ ᴅᴇᴅɪ
leyla_ok Merve444 İmkanım var iken bazı şeyleri yapmadım.Bebeğime yenidoğan odası kurmadım.Duvar Boyamaşı ile bir iki küçük malzeme ile yapacağım değişiklik sadece.Yapana saygım var ama bana gereksiz geldiği için yapmadım.Aklı biraz erdiğinde ikeadan oyun alanı yapacağım ona odayı boş tutuyorum o yüzden.Bebek alışverişinde gerekli olan şeyleri aldım gereksiz şeylere para vermedim.En azından vermemeye çalıştım.☺️Bu hafta bitirdim onuda.Doğum parası biriktiriyorum.Borçsuz yapacağım.Doğum paramı geri alacağım zaten bebeğin sürecinden kalan borç yok çok şükür alacağım var aksine 😅 tahmini tutar eşyaları için 4.500 bin belki vardır.Kaba taslak söylüyorum.Ana kucağı,park yatak ablamdan gelicek zaten.Süreci verimli tamamladığımı düşünüyorum☺️
Rumeysa10 Merve444 tüp bebek tedavisi olduk hepsi dahil 38 iz rıhat buldu o da beşik oda falan almadık devlete Doğum yaptım
umyahsen Minigim-ben haziran 9 canım. 25nde de tayin olucamız yere gidicez. Yani bir ay yoktaşınmamız için. Bakalım bizi neler bekliyor canım.
Mvi İkinci olmasına rağmen yuttu anakucağı pompa ve ince ayrıntılarına kadar beşik olmasına rağmen tekrar aldık arabası vardı puseti vs dr masrafı kıyafet doğum ücreti harici 6 bini gecmistir
Nilgun75 Merve444 doğum ücreti 3500 Euro ,odası kıyafetleri arabası 2000 toplam 5500 Euro bir aksilik cikmazsa daha biberon,sterizilator,süt pompasi,kontroller haric