yarenysra Yalnizanne97 Evet canım ben sigortacıyim sen Türkiye sigortayı ara poliçede numaraları vardır. Ordan detaylı bilgi versinler. Bende sana bilgi veririm ama poliçeyi gormem lazım ondan tam net bilgi vermeyeyim.
Yalnizanne97 yarenysra ben eğer yarın poliçeyi alıp yinede bir şey anlamazsam size danışayım olur mu 😂
Yalnizanne97 yarenysra poliçe bende de yok aslında olsa ve okusam biraz anlaybilirdim diye düşünüyorum
yarenysra Yalnizanne97 Numaramı verebileceğim yer olsa keşke araya bilirsin. Ben yarın sorayım Türkiye sigorta ile görüşeyim canım
Yalnizanne97 yarenysra eşimin geçen dönem poliçesini buldum bu şekilde https://resimyukle.io/r/7r4J07e3AY
Kubrakuckk Yalnizanne97 Merhaba hayır sigortanız karşılamaz sizin sadece policeniz yenilenmiş eğer policenizi yaptirdiktan sonra 1 sene gecseydi ve hamile kalsaydiniz karşılardı. Fakat sizin sigortanızın senesi dolmadann hamile kaldığınız ve bu süre içinde de policeniz yenilendiği için karşılamaz hiçbir sigorta
Kubrakuckk Yalnizanne97 Bebeğiniz yararlanır tabi ki benimde özel sigortam var Eureko ama malesef ne doktor muayenelerini ne de doğumu karşılamıyor 1 sene beklenme süresi olduğu için benimde bebişim yararlanıcak inşallah ☺️ Fakat sunuda söylemek isterim doktorunuz sizden kan tahlili isterse tanıya gebelik yazmamasını rica edin farklı bir tanı yazarsa sigortaniz karşılıyor ☺️ Gebelik yazarsa ne ilaçları ne kan tahlillerini karşılamaz
Yalnizanne97 Kubrakuckk tahlillerimi hep devlette yada sağlık ocağında yaptırdım. Sanırım daha tahlillik bir şey kalmadı 29. Haftamdayım 😂
SedaCeki Yalnizanne97 umut verici olmus mesaj aslinda bilmeyen mutlaka sizin anladiniz sekilde anlar. Mesajin aslinda anlatmak istedigi police yenilemesiyle dogum teminatiniz artik yeni olusacak hamileliginizde kullanilabilecegidir. Mevcut gebeliginizbu zamanlama uymadigindan kapsamayacaktir. Bebeginiz dogdugunda hemen policenize onuda ekletmeyi unutmayin saglik giderleri yeni doganlarin cok oluyor size kolaylik saglayacaktir.
bsra1321 Yalnizanne97 özel sağlık sigortaları diş harcamalarını karşılamaz.. diş bir hastalık olarak sayılmaz.
bsra1321 Sağlık sigortalarının doğumu karşılaması için de, son adet tarihinizin üzerinden 5 ay geçmiş olmalı.. ilk poliçenizde de doğum teminatı olacak tabi.. doğum teminatından 2.poliçe de faydalanmış oluyorsunuz..
Yalnizanne97 bsra1321 ilk sigortamda doğum teminatı varsa eğer son adet tarihim 10 ekim yenilenen poliçem 20 nisan kapsar mı o zaman?
Yalnizanne97 bsra1321 şimdi görüştüm evet ilk poliçemde de doğum teminatım varmış şuanda var ama 19 ağustos ta başlatıldığı için 1 yıllık bekleme süresine giriyorum ve bu sebepten kapsamıyor gözüküyo :()