Minicikkiz Minnosun Doktorum 8 haftaligim. Uyuyamıyorum. Gündüz birşey yiyesim gelmiyo. Geceleri çok açıkıyorum. Goyuslerim çok hassas agiriyo. 🤭 Aklıma gelen şimdilik bunlar. Sen nasılsn nasıl geçiyor
Arsima4 MerakliAnne61 hamile kaldığımdan beri üşüyorum resmen korktum neden üşüyorum diye yorumu okuyunca rahatladım
XelisaX 6+0′dan merhaba ☺️ Halsizlik uyku hali, hafif kasık ve bel ağrıları var mide bulantısı falan yok uyku isteği var baya ☺️
Mrs-Turkk 3bebekannesiii Ağrılı derken? Bende 9+1 im fakat geceden beri böyle karnımda hafif ağrı var özellıkle yatakta dönerken hareket ederken hissettiğim. Ara ara giriyor ama şiddetli değil pazartesi kontrolüm var korkuyorum😔
3bebekannesiii Derinim2203 lekelenme dün bendede oldu canım korktum acile gittim birsürü ilaç yazdı doktor bebek iyi kalp atisida iyi dedi içerde kanama alanı yok ama tedbir alalım dedi 6 tane ilaç içiyorum şuan folik asitle beraber
Derinim2203 3bebekannesiii benimde ilk kanamam oldu sonra lekeye döndü progestoren fitil ve iğnesini verdi ilk çok korktum doktorum içerde biriken kandır geliyor
Ouzc 3bebekannesiii bunu vajinal muayene ile mi söyledi yoksa karından bakıp mi söylüyorlar bu haftalarda
ElifB08 Derinim2203 Bende 11+1′ken yaşadım kanama, sonra lekeye döndü doktor lekenin bir haftaya kadar süreceğini söyledi çamur gibi. Progestan verdi 😪
Mrs-Turkk 3bebekannesiii anladım sağolun kasık ağrısı gibi benimde bakalım pazartesi kontrole gidicem tedirginim biraz ilk gebeliğim oludğu için tecrübesizlik cok kötü😔