Semarasemra mucizebebek03 Yarın kontrolden sonra seni haberdar ederiim kuzum , artık karnımın gerildigini hisediyorum sırt ustu yatınca baya bi dolgun duruyor , bide hep sol tarafıma kaçıyo sıpaa 😄❤
mucizebebek03 Semarasemra Oyyy ne güzel bizimki yemekten sonra parti yapıyor galiba icerde🤭😂artık kibirdadigini hissediyorum kelebek kanat çırpar gibi böyle🥰😍 büyüyorlar artık
Semarasemra mucizebebek03 Ben halla hisedemiyorum , senin 3 kez oldugu için kasların daha iince , inşallah bir iki haftaya bende hisederiim ❤🥰
Semarasemra mucizebebek03 https://resimyukle.xyz/i/VcC8V1 Kuzum biraz once geldim , ama ben benim doktoruma gitmedim başka doktora gitim cinsiyeti hakinda fikir almak istedim , doktor cinsiyetin gozuktugunu ama soylemiyeceni dedi , ben bu işten hiç bir şey anlamadım , resimde herşey bariz ortada ..
mucizebebek03 BlueButterfly evet yaa öyle oldu☺canım 14 te gittim yüzde 70 erkek dedi ama degisedebilir tam görmedi herhalde 16 da gidecem artık baş ağrım tuttu bugün kusura bakma daha yeni gördüm mesajı ancak cevap yazabildim ❤
BlueButterfly mucizebebek03 Bana bacakları kapalı gostermiyo diyorlar ama aynı dönemde hamile olan arkadaşıma da erkek demişler sanırım bizim dönem erkek donemi
mucizebebek03 BlueButterfly evet bende öyle duyuyorum hayırlısı canım rabbim gönlüne göre versin inşALLAH 🤲🏻
mucizebebek03 BlueButterfly Sağol canım baş ağrım tuttu mu dayanılmaz oluyor bi de evde iki tane çingene prensesle fazla dinelnemiyirum da o yüzden ağrısı uzun sürüyor 🙃❤❤
BlueButterfly mucizebebek03 oyyy yerim minnoslar maşallah haklisiniz tabi 😊 ne güzel Allah bagislasin