Minikmucizem22 Kizlar pazartesi randevum var 13+3 haftalık olucam pozisyon uygunsa cinsiyet belli olur mu? Özele gidicem genelde orda söylüyormuş doktor
Serpilbb Minikmucizem22 söyler ama kesin olarak 16 17. Haftalarda belli olur canım 13 de ancak tahmini söyler
alyavetuna Minikmucizem22 büyük ihtimalle belli olur gösterirse söyler doktorunuz. kizimi 12.haftada öğrendim hocam.kesin dimi ona göre vericm müjdeyi dedim kesin kesin degismiz kiz demisti 🥰
Biranne2 Minikmucizem22 aslında tam anlamıyla göstermesi önemli canım 12+5 im gittim ve söyledi erkek diye yumurtalıklarını dahi gördük apaçık ama göstermezse belli olmaz
Dilanayrn Minikmucizem22 benimde 13+5 ikiz hamileyim su anda 2 gün önce gittiğimde bir tanesi gösterdi kesin erkek olarak diğeri %60 kız görünüyor dedi doktorum önümüzdeki hafta tekrar gidicez. Insallah gösterir sizinde😊
Syma-ma Minikmucizem22 erkek olursa çabuk belli oluyor ama kız için 16. Haftayı bekliyor bazı doktorlar kesin emin olmak için 😃
Ozgedahan557 Minikmucizem22 evet belli oluyor bende o kadardim gittigimde soyledi fotograflada taclandirdi erkek die🙈🥰🤗
Nslhnasya Siz yinede açık kapı bırakın 13+3 ye net erkek dedi bugün16+6 da gittim kız dedi şok olduk herseyden once saglikli olsunlar yeterki ama insan bı afalliyor
lifeofmybaby Minikmucizem22 13. Haftada öğrendim bu biraz ultrason kalitesine ve doktor tecrübesine bakıyor inşallah öğrenirsiniz