Kubra5328 Nisanim geldi hafif hafif sancilarim var şuan şansımın artmasını ve 5 dk bir gelme olayını takip ediyorum şuan suyunun gelmesini bekliyorum dua edin lütfen
Ozge0200 Kubra5328 rabbim kolaylık versin canım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah🙏🏻
Sametgizem Kubra5328 Allah yardımcın olsun canım, sağ salim kucağına alırsın inşallah 🙏kaç haftalıksın😊
Beyazmelekkk Kubra5328 kaç haftalık kız erkek bebek cinsiyeti neydi canım ? Allah bir avazda kurtarsın İnşallah
Kubra5328 Sahurdan sonra gidicrm hastaneye bakalım allahin izniyle bi kurtulsam sağ salim kucağıma alsam 🥺 herkes gibi burda pozitif bir dogum hikayesi paylaşırım ins
FTSKRT Kubra5328 Bende geçen hafta bu saatlerde sancilaniyordum yasadigimi yaşama diye bir tavsiye vermek istedim lütfen hastaneye geç kalmayın Rabbim bir avazda kurtarsin inslh
Fulyay45 Kubra5328 ay hadi hayırlısıyla bebeğini sağ Salim kucağına alırsın inşallah hayırlısı olsun şimdiden allahım bi avazda doğurmayı nasip etsin sana ve bütün hamile kadınlara inşallah 🙏
Tubitarlac Kubra5328 Yani şuraya yazma fırsatı nasıl buluyor insan sancı ve kanama varken 🙈🤓🤣 bende başıma gelirse bekliyor olacağım Allah kurtarsın canım ☺️☺️