pamuksekerinannesi Ozlemm Hay Allah başka hastaneye yönlendirmediler mi? Nasıl yani düşük mü yapıyorsun canım😞
Dilek5555 Merhaba ben adetım 1 gün gectı test yaptırdım 81 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 133 çıktı tam 2 kat artmamış % 66 artmış çok mu dusuk teşekkür ederım sımdıden ☺
Ozlemm Banu Hayirlisi olur insallah ben sevinmistim benek var diye ama nasip. Bakalim İki gun sonra randevum var o zaman daha net belli olur bende sonucu yazarim... allah herkesin gonlune gore versin insallah
Banu Ozlemm sen içini ferah tut canım tamam mı rabbim hayırlısını nasip etsin eğer yoksa da rabbim tez vakitte nasip etsin canım
Minnosunannesi Ozlemm ne olacağı belli olmaz sen kendini herşeye hazırla canım herşeyde vardır bi hayır bebek sağlıksızsa vücud onu atmak için uğraşır. Rabbim gönlüne göre versin 🙏🏻
pamuksekerinannesi Ozlemm moralini bozma öyleyse bile Allah’ın takdiri.. Ama başka donanımlı kadın doğumcu olan bir hastaneye gitsen.. Hangi şehirde yaşıyorsun cnm?
Elisam BurcuDemirGmtekin degildir canim kimyasalda sadcee kan pozitif cikiyo ultrasonda gorulemeden dusuk oluyo senin kese gorunmus zaten
Rukiye Ozlemm bende kahverengi leke diye gittim iki gündür hastanede yatıyorum çocuk yerleşirken böyle olabilirmiş önlem amaçlı tutuyorlar canım git acile
Ozlemm Rukiye gittim ama dr yokmus. Biraz zaman verdim bakalim ne kasar surecek. Ztn kese olmadigi icin kimyasal olarak dusunuyorum. Sende kese gorundu mu
TuceSnyrk Bende 5 haftalik hamileyim ve kahverengi leke geliyor.. cok korkuyorum. Jinekolaga gittim ve dusuk olabilir dedi dinlen felan demedi normal calisabilirsiniz dedi. aile doktoruna gozuktum oda dinlen diyor hic bise anlamiyorum
Banu TuceSnyrk canım kahve rengi lekelenme önceden geçirilmiş kanamayı gösterir bazen yerleşme kanaması da öyle gözükebilir yine de sen dikkat et yükseğe uzanma ağır kaldırma ev işi yapma ve dinlen ve stres yapma olur mu tatlım 😘