ferideorhantutal Benim de 40 +3 oldu Bi oğlum olacak ama tık yok daha bekliyoruz pzrtesi doktora kontrole gidecem bakalım doktor ne dicek
Ozgnzgn ferideorhantutal aynen pazartesi bizimde kontrol sağsalim bi kavuşsaydık artk çok beklettiler 🙏🏻
Ceydat Yanarbebek Nisan bebişleri güzel sınadı bizi kaldık mayısa. Ama benim dünden beri belimden kasıklarım vuran düzensiz sancılar var bakalım nolcak 🙈
Yanarbebek Ceydat ayyhadi insallah guzel bi dogum surecine gecersiniz. Bende de kasilma var sali sabahi nisanimda geldi ama baska bisey yok 🤦🏼♀️🤭
Ozgnzgn Ceydat ayy ne güzel maşallah yaklaşıyor belki de sizin artk 🙏🏻😍bende henüz sancının yalancısı bile olmadı 2 cm açıklık tek başına pek bi işe yaramıyor🙈
Ozgnzgn Ceydat ooh çok şükür sağlıklısınız ya ikinzde enn güzeli aklımdaydınız hep bakıodum girip 🙏🏻🥰 benm de 1 saat önce fln suyum gelmeye başladı ara ara. hafif sancılarmda geliyor bakalım hayırlısı inşallah sağlıkla kavuluruz bizde kızımıza🙏🏻
Ceydat Ozgnzgn canım benim çok teşekkür ederim darası başına inşallah naptın doğurdun mu yeni girebildim uygulamaya 🥰