Papatyam02 Arkadaslar 8 haftalik gebeyim henuz doktora gitmedim uc gun once kan testi degerim 94,867 cikti labaratuvar 7 haftalik dedi degeri nasil sizcenormalmi.
Ozlmaydn Papatyam02 valla benim 62 çıkmştı geç döllenme olmş adet tarihmle uyuşmyodu normaldir yani skntı olmaz dye düşünyorm biz 11+4 olduk çok şükür bir sıkıntımız yok 🤭
Deryayurt Papatyam02 Beta değerine göre hafta belirlenemez canım doktor ultrason ile baktığında keseyi görür ve kaç haftalık olduğunu ona göre belirler keseyi görmen için beta HCG değerinin üç bin civarı olması gerekir
Birsen2906 Papatyam02 8 haftadan sonra beta ya bakiliyomu direk kalp atışı duyulur yani kan vermeye niye ihtiyaç duyuldu ki
Papatyam02 Purpura26 3 mart ama ben cok gec test yaptim adetim aksiyodu surekli oyuzden hamile olacagimi dusunmemistim
Deryayurt Papatyam02 Sanırım geç döllenme olmuş benimde öyleydi adetim iki hafta gecikmisti beta HCG 26 çıkmıştı
Papatyam02 Birsen2906 cnm ben cok gec test yaptim oyuzden adetim hep duzensizdi randevumu almistim ama gitleden de kan testi yapmak istedim iste ordada yaklasik 8 hafta olmjs dedıler ( adetımın ustunden 15 gun gecınce yaptım bırde 35 gunde falan adet oluom ben )
Birsen2906 Papatyam02 vuvvv baya geç öğrenmişsin direk ulturasonla girersen net kaç haftalık olduğunu söylüyorlar eğer bebek olusmussa
Serpilbb Papatyam02 değerden haftası anlaşılmaz kalp atışını duymadıysanız geç döllenmede olabilir bunu doktorunuz ultrasona göre ayarlıyor