Zelsonr Balca Gayet iyi canım inşallah böyle güzelce devam eder sağlıkla huzurla mutlulukla hayırlısıyla kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim 🤲💜
Dilangunes Balca Benim 9 10 günüm geçmişti betam 1440 çıkmıştı iyi bence gününde az geçmiş 3 gün heralde
GulcanDongel Balca benimde 4 gün geçti 1333 çıkmıştı, ikiz gebelik vardı 🙈 bakalım senin nasıl. olcak. bi dahaki gittiğin de yaz mutlaka 🥰
Balca GulcanDongel AA ne güzel ikiz var mi ailenizde öyle bizde hiç yok sanmıyorum ikiz olacağını. Allah bağışlasın ne güzel 😊
GulcanDongel Balca ikizdi canım ama 25 mart kanama sonucu bi bebeğimi kaybettim, diğeri çok şükür yaşıyor ama riskli geçiyor maalesef. 13+0 haftalığım, kanama yaşıyorum sürekli… ben ikiz esiyim ondan olduydu😂
Balca GulcanDongel Allah yardımcın olsun canım her şerde bi hayır vardır şükürler olsun ki diğer bebeğin seninle
Tubi05 GulcanDongel bende 10 yıl önce ikiz gebelik yaşadım 12 hafta kanama sonucu birini kaybettim oğlumu 26 haftalık dünyaya getirdim şuan 10 yaşında zor bir süreçti ama atlattık stres yapma kendini yorma sağlıcakla alacaksın kucağına
Tubi05 GulcanDongel çünkü kanama bitti dedik herşey normal derken 19 haftada büyük bir kanama daha oldu yine tutundu oğlum ama 24 haftadan sonra kilo almadı kalp atışları normal olmadı doktorum dışarda yaşatabiliriz senin karnnnda müdahale edemeyiz dedi gelişmeyi durdurmuştu 39 gün küvezde kaldı 1700 olarak eve geldi doğduğunda 930 grm dı