iiremgrzbyr Bebekgeliyorr ben hamileliğimden önce daha çok yemek yiyordum ama hamile olunca ciddi anlamda iştahım kesildi böyle iştahsız bir hamilelik geçirdim diyebilirim hatta düşünüyordum hamile olunca çok kilo alırım çirkin olurum diye ama öyle olmadı 😅
psychologist Mervehalit 22 haftaya kadar 3 kilo almıştım şimdi 25 haftayız 5 kilo oldu hızlanıyor korkuyorum 😭 zaten kiloluyum
minikbirprensannesi Mervehalit 20 haftalığım 85le hamile kaldım şuan 78 kiloyum anlam veremediğim bi şekilde kilo veriyorum gayette sağlıklı beslenmeme rağmen bu iyi mi kötü mü çözemedim bebişimin kilosu iyi ama 🐣🥰
Sivas-torunu33 Mervehalit 39+3 haftalığım 55 kilo ile hamilr kaldım şu an 60 kiloyum sadece 5 kilo 🙈🙈
mommy_bee 31 hafta 9 kilo:) Ama artık canım ne isterse yiyecegim. Istahım açıldı yeter bu zamana kadar hep sağlıklı beslendim cok az kacamak yaptım. Zaten ikiz gebeyim 1 ay filan var durursa :)
Aysekoroglu Mervehalit 28+4oldum 5 kilo verdim halada vermeye devam ediyorum nasıl oluyo anlayabilmiş değilim😀
Fguzel34 Gunerssvvl aslında özel yaptığım bisey yok ama kilo almıyorum aldığımda sanırım bebeğin ağırlığı 🤗😄