ilkbahar1 Mervehalit yarın sabah tartı günüm bakalım toplamda kaç kilo almışım😄 her cuma günleri tartılıyorum. Geçen hafta cuma 33+4 tüm ve toplam 16 kilo almıştım🤷🏻♀️ Neyseki boyum uzun ve okadar kilo aldığım belli olmuyor😂
Mervehalit Doktor 10 kilo al dedi bana fazla alınca kendimi kötü hissediyorum. Fazla yemenin bebeğe hiç bir yararı yok. Ama canım herşey istiyor 😂Ahh hamilelik ahhhh yaktın beni😂🤣
Sencemeny Mervehalit ilk hamilelgimde 20 kilo almıştım şuan ikinci hamileleigim ve 19.haftaya girmek üzereyim ama ne iştahım var ne de kilo aldım 🙄
Elf0305- Mervehalit sen iyi 11 le kalmışsın 😂 ben 43 kilo ile hamile kaldım şuan 61 kiloyum 🙄🙄🙄ve aşırı şiştim el ayak yürüyen bir boğa gibiyim 😂😂😂😂🤦🏻♀️
MerveninMucizesi 30+5 şimdilik 6 kilo aldım inş ileride alacaklarım sadece çocuğa yönelik olur ve doğumla vücudumdan gider 😬😀
Sulesu Boyum 170 cm 80 kiloyla hamile kaldım şuan 18+3 oldum 72 kiloyum bulantı ve kusma şiddetli olunca kilo kaybettim ama halimden memnunum şuan şükür geçti bulantılar bebeğim kilo verdirdi annesine hafifletti 🤗😀
Elifaltun Mervehalit 32 haftaligim 10kilo aldim kendim cok sis gozukmuyorum ama karnim cok buyudu yarin dogurcak gibiyim ama daha en az 6 hafta var 🤦♀️