Mervekkd Prenses8888 hiç yaşamadım canım baş ağrısı. Bende korkuyordum baş ağrısından ama hiç olmadı çok şükür
GozdeDeniz Meleklerimmm3 valla bende anlamadım ki canım o kadar dedim canım yanıyor neymiş stres yapmışım ben öyle sanıyırmuşum bir an oradan çıksmıcam sandım hem doktor hemde anestezi doktorlarının acemi sine denk geldim..
Meleklerimmm3 GozdeDeniz gercekten çok kötü bir deneyim olmuş neyse 3.cü güzel gecmiş en şükürler olsun 🙏
GozdeDeniz Gigis yok kuzum ne yanlış anlayayım herkesin bir olmuyor ki inşallah kolayla atlatırsın ben kı o kadar korkmama rağmen 3 ncü sezryanım çok güzel geçti sanada hayırlı ve güzel doğumlar diliyorum
Elif0661 Iremciksem dokunduğunu hissediyorsun. Benim ameliyat aninda kanama oldugu icin ameliyat uzadi anestezinin etkisi azaldi ve son dikişleri hep hissetim. Canım çok yandı ama dayandım . İyikide dayanmisim tekrar anestezi almak çok da iyi olmayacaktı.
Beyzali Iremciksem bir anestezist olarak oyle bi ihtimal cok dusun ve eger hisederseniz yani spinal anestezi tutmassa hemen uyuyoruz merk etmeyin içiniz rahat olsun
Ayde54- Iremciksem ben spinal anestesi ile oldu. Hic bisey de hissetnedim. Sadece bebegi alirken biraz bastiriyotlar oda hafif mide bulantisi yaoti. Ama zor bir durum degil
Yaz0808 Iremciksem gidiklanma gibi ordan bi el geçtiğini hissediyorsunuz epiduralde😂 rahatsiz eden bisey degil zaten uyuşuk bolge
Hlymstf Iremciksem Valla canım ben sezaryen oldum ilk kızımda acısını hepsini hissediyordum resmen normal doğum gibi bağırıyordum devlet Hastanesi’nin Allah belasını versin
MomHero2 Iremciksem acı kesi asla hissetmiyorsun biraz çekiştirme oda karıncalanma gibi. Bende ilk sezeryanda korkmuştum hissediyorum diye bana seni felç bırakmıyoruz merak etme acı hissetmezsin dedi öyle de oldu konuşa konuşa bi baktım bebeğim gelmiş sonrasında uyumuşum gözlerimi açtım odamdaydım.
MomHero2 Prenses8888 baş ağrısı narkozu atamadığınız için oluyor. Nescafe gibi kafeinli içecekler çok işe yarıyor bu konuda
Yasoo96 Bi insan vucudunun kesilmesine nasil dayanabilir ? Hissediyo ise kendisi super kadin falan mi aciya dayaniyor? Bi tek filmlerde olur o 😂😂 dedikleri gibi cekirstirmeyi dokunmalari hissediyorlar.